Edvis_Srekas 1.218 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvis_Srekas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Sveiki, siūlau įdėti tokį dalyką, kad administratoriams ir vipams neleistų naudoti taisymo ir gydymo komandų, kai prieš tai į juos buvo šauta. Komandos apribojimai galėtų trūkti ~10-15sec. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Atlaisvintų papeikimų temas, kai administratoriai gydosi per susišaudymus ir palengvintų prižiūrėtojams darbą, nes viena problema būtų mažiau. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): - Erixsas_Hipster Madd_Dogg Karolis_Yolo 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Milky Sheik 80 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 uz, sukristu visi kai lapai Nojka_Cool Edvis_Srekas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Prime 1 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Patikslink savo ideja nelabai supratau ka tu tuom nori pasakyti seip Esu PRIEŠ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvis_Srekas 1.218 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Patikslink savo ideja nelabai supratau ka tu tuom nori pasakyti seip Esu PRIEŠ Žemo IQ žmonėms, taisyklingas lietuvių kalbos stilius - neįkandamas. Tikriausiai turėjau parašyti be kablelių, sukeist vietomis žodžius, o tada galbūt būtum kažką ir supratęs. Paskaityk dar kartą, jei nesupratai.( sr nejisizejsk ;]) <-- [Čia jei nesupratai ką atsakiau į tavo komentarą.] R_Smailys Martis_Drugs 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Philip_Ross 6 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 Už, dar padaryti, kai į tave šaudo, tai negalima būtų įeiti į pastatą 5s, galima ir daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Balan_Possui 116 Parašė Rugpjūtis 24, 2016 (redaguota) Pries, negaleciau pasihealinti , kai i mane saudytu gaujiniai. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 24, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_Gurksnys 15 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 (redaguota) Ko tu verki pats per veiksmus narkotikus varot o mes išguldyti? PRIEŠ Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 25, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Winship 885 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 O tai jeigu krč miesteliuose važiuoji ramiai ir taip pyyst išoką EL TORO tai ir sušaudo tiek mašiną ir mane. O pasigydyti negaliu? Nes kaip tu rašiai jei sušauna tai 10-15sec gydytis negali. Tai wtf Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomson 1 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 (redaguota) aš tai priesš nes koks tada tikslas pirkt vipa jai negali pasigyditi Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Rugpjūtis 25, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Rugpjūtis 25, 2016 Už, tikrai sumažėtų visokių gydymosi per veiksmus, susišaudymus nu žodžiu mažiau piknaudžiaus žmonių, (idėja skamba kaip minecraft serveriuose per pvp :D) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose