Black_Mirror 4 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Black_Mirror • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Mano pasiulymas butu toks kad leistu pažiureti visas gautas žinutes daugiausiai galima butu gauti 100 gautu žinučiu. Kai butu 100/100 žinučiu turetum ištrinti gautas /sms žinutes kad butu vietos ir kad tau vel galetu rašyti į /sms, dabar mes galim pažiureti gautas žinutes po prisijungimo ir kai atsijungi man rodos jos dingta. Ir negali pažiureti ką tau rašė. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Su mano pasiulymu galetum pažiureti ka tau raše į /sms nes pvž sedi afk zonoi ir tau parašo į /sms ir tau i šmeta crash prisijungus atgal į žaidima negali pažiureti ka tau rašė, o su mano pasiulymu galetum. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Pažiureti gautas žinutes galetum per /telefonas >>> Pažiūreti paskutis gautas žinutes. Galima padaryti kad max butu 100/100 gautu žinučiu kures reiketu tau ištrinti kad galetum gauti žinučiu arba 00:00 kad žinutes dingtu ir sarašas būtu vel tuščias. Atidarius gautu žinučiu lentele prie žinutes rašytu data ir laika kada parašė. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas Meškinis 268 Parašė Rugpjūtis 26, 2016 Ši idėja net būtų neblogai, kad pavyždžiui kažkas tenais apgauna tave ar pnš įžeidinėja nepasidaręs ss, atsidarai žinučių istoriją ir viską matai. UŽ Black_Mirror 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose