Lukas_Fortuna 0 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Šablonas: • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Lukas_Fortuna • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Tikrasis vardas Lukas, Mėgstama pravardė siemka šią klyčka gavau pirkdamas daug siemkų ir draugiai manė kad as gyvenu vien siemkom todėl nuo to laiko esu vadinamas siemka. • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man šiuo metu 13 gimęs 2002-09-04 tai reiškia kad greit sueis 14 . • Jūsų gyvenamasis miestas: Gyvenu kaime, Sujainiuose • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Facebook : As Tiesiog Lukas. • Apibūdinkite savo charakterį: Esu paprastas vaikinukas turintis gerą humoro jausmą, Protingas, draugiškas,Netinginiaujantis. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: MMA- Kovinis sportas šiuo metu lankau ir treniruotes. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?:Girtis neturiu kuo nebent kad esu puikus kvadrato žaidėjas • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Kaip ir sakiau lankau MMA treniruotes, laisvalaikiu mėgstu žaisti krepšinį, būti su draugais, na manau dar esu vakarėlių liūtas ,ir sėdėti prie kompiuterio • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Draugas pasiūlė o tuo metu aš neturėjau kompiuterio todėl teko pasiimti tėvų loptopą išsirašyti gta ir sampa, paslėpti (C:) diske ir žaisti tik tada kai nemato tėvai • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Greenside buvo pirmasis mano žaistas serveris iš to pačio draugo • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Taip turiu sese kuriuos aš labai nekenčiu ir savo mylimą šuniuką ''Meila'' • Ar turite merginą?: Taip • Jūsų nuotrauka (privaloma): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aaron_Wilson 16 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės serveryje. P.S 13 metų ir turi merginą.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jacob_Smith 1 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 13-os metų vakarėlių liūtas :DD bet sekmės serveryje tau, neišdaužyk visų su savo MMA sugebėjimais xD Lukas_Fortuna 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dowis_Kiss 29 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Sveikas,šaunu,kad prisistatei,sėkmes tau! Pusbrolis_Antanas Lukas_Fortuna 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aurasas_Auris 1 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Swx, malonu, kiek laiko MMA lankai, kokie įspudžiai? Kadangi pats žadu pradėti lankyti. Lukas_Fortuna 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmwbmw 62 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 sveikas sėkmes žaidime ir gyvenime buk toks Lukas_Fortuna Jack_Mack 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne'Moretti 100 Parašė Rugpjūtis 28, 2016 Sveikas Lukai malonu susipažinti, gera grifkute. Lukas_Fortuna 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Fortuna 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2016 Swx, malonu, kiek laiko MMA lankai, kokie įspudžiai? Kadangi pats žadu pradėti lankyti. MMA lankau apie pusę metų daug jėgų pareikalavo bet buvo verta Sėkmės manau patiks Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Fortuna 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2016 (redaguota) Sveikas Lukai malonu susipažinti, gera grifkute. Dėkui Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (double post) Redaguota Rugpjūtis 28, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Fortuna 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2016 (redaguota) 13-os metų vakarėlių liūtas :DD bet sekmės serveryje tau, neišdaužyk visų su savo MMA sugebėjimais xD Žinau dar per jaunas bet pasitūsinti aš mėgstu nors tai būna labai retai Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (triple post) Redaguota Rugpjūtis 28, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Fortuna 0 Parašė Rugpjūtis 28, 2016 (redaguota) Sveikas, malonu susipažinti, sėkmės serveryje. P.S 13 metų ir turi merginą.. Manau meilė amžiui netrukdo Narys baudžiamas įspėjimu už: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (4x post) Redaguota Rugpjūtis 28, 2016 Rage Assassin Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 14, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose