Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Clean_Master

Clean_Master

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:


 


Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Clean_Master


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016-08-27


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Samp žaidžiu jau nuo 2012m. tai būtų 3-4metai.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Apie šį serverį sužinojau iš supergames.lt reklamos.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Šiam servery yra įvairiausių darbų sistemų, šiuolaikiškai sumappintų pastatų, gan dažni atnaujinimai ko visiškai nėra mano žaistam servery. 


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Visas apmokymų misijas lengvai supratau ir greit įvykdžiau. (Jie labiau skirti tiems kas pirmą kart žaidžia Samp).


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Teko dirbt šiukšlininku, gaisrininku, picų išvežiotoju, gamykloje. Įdomiausias darbas buvo ir kol kas yra picų išvežiotojas. Pelningiausias darbas, tai gamyklose, o nuobodžiausias - šiukšlininkai. 


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Labai paprasta. Kai pabandžiau parašyti /gps, tai iš kart minimape parodė kur ji yra,


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ /gps naudojau dažniau tik pirmomis valandomis, o vėliau greit visas vietas įsiminiau.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Nušautu ar sumuštu neteko būt, bet nutrenktu ir susprogdintu gamykloje - teko :D


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Na praeitam serverį automobilių nuoma buvo toj pačioj vietoj, tad lengva rast, bet kitose miesteliuose, tai neteko matyt.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip naudojau ir pagalba gavau greitai.


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Komanda /kviesti dar neteko naudotis.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Kol kas informacijos kiekis man pakankamas.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kad keist kažką reikėtų šiuo metu nereikia ,nes viskas puiku.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.