Jack_Torreto 5 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 (redaguota) Neturėjau ką veikti ir štai kas gavosi. Norėčiau jūsų kritikos, nes jūsų kritika man tik padėtų tobulėti. Kuo daugiau kritikos tuo geriau. 1. 2. Narys baudžiamas žodiniu įspėjimu už: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Rugpjūtis 30, 2016 Rage Assassin Jamal Washington 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas :* 10 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Man asmeniskai grazu tik pagal mane as daryciau parasu kitoki fona. Kanors kaip miske. Kanors panasaus. Gal jums juokinga bet man siaip tai patiktu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Linn 440 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Bent jau pagal mane.. gražiau gavosi 2 (Jack_Gta).. Pirmam tekstas negražiai atrodo, ta prasme.. netinkamą spalvą parinkai pagr. teksto )) Jack_Torreto 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Torreto 5 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Bent jau pagal mane.. gražiau gavosi 2 (Jack_Gta).. Pirmam tekstas negražiai atrodo, ta prasme.. netinkamą spalvą parinkai pagr. teksto )) Ačiū už tavo kritiką. Sutinku pirmame darbe teksto spalva man pačiam nekaip atrodo, bet nesugalvojau kokia kita priderinti. Bruno_Linn 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jamal Washington 185 Parašė Rugpjūtis 27, 2016 Ahujieni darbeliai, mldc kurk toliau, ir parodyk ką nors dar naujesnio, sėkmės darbuose. Jack_Torreto 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 14, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose