Emilis_Guminis 7 Parašė Rugpjūtis 29, 2016 (redaguota) • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Emilis_Guminis • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lauris_Karuna • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Darė relog'a kaip buvo surakintas pd rankosę. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://youtu.be/b7dDvjgHhq4 Redaguota Rugpjūtis 29, 2016 Emilis_Guminis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Rugpjūtis 29, 2016 Tu pračiuhink mane užbaninai?Aš net serve nebuvau... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Emilis_Guminis 7 Parašė Rugpjūtis 29, 2016 Tu pračiuhink mane užbaninai?Aš net serve nebuvau... Atiprašau Blogas nick ant visos anketos, aš ištikro užblokavau Lauris_Karuna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugpjūtis 29, 2016 Anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose