Gvidas_Gallardo 4 Parašė Kovas 1, 2015 http://imgur.com/XPRvZDr,8yLwC0c,vJdgEuQ,KDzB1CK,Jk4yzyn,ziaiAxA,TLxCWjb,vXXYx0T,IGBI1Ie,YmckzRu,57RTbWn,asd8tMP Nepykit kad is telefo keliu Bus laiku bus ir daugiau avataru +5 like ir update P.s Avatarai nera mano bet smagu juk laukti update Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dark_Christians 0 Parašė Kovas 1, 2015 Na man avatarai šeip sau + atsirado biški įtarumo, kad avatarai netavo, kadangi, visų dydžiai rėmeliai ir t.t. yra skirtingi, na, bet neketinu peikti, nežinau tiesos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Kovas 1, 2015 Na man avatarai šeip sau + atsirado biški įtarumo, kad avatarai netavo, kadangi, visų dydžiai rėmeliai ir t.t. yra skirtingi, na, bet neketinu peikti, nežinau tiesos. Sveikas atsiprasau kad neparasiau kad nemano atleisk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Kovas 1, 2015 Kai mergos papai issikiete 5 nuotraukoj :DDD o sjp nlb tokie. Vienas patiko tai pasiemiau kiti paprasti tokie. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Kovas 1, 2015 Visi avatarai yra tikrai matyti , labiausiai patiko paskutinis darbas , toks mistycal Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 9, 2015 Tema nebe aktyvi. Rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose