Tiesiog_Robertas 244 Parašė Rugsėjis 1, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Best_Puffy • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Rimvydas_Nesvarbu • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Rugsėjis 1, 2016 Nesupratau biškuti Nufilmavai kai tik šitą vietą o kur atrašiau net neparodei? Žmogau tu pažiūrėk kaip lagina šitas video.. Prašau patikrinti Roko logus kaip aš tau atrašiau, o kodėl manęs neužfreezino tikrai nežinau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Rugsėjis 1, 2016 kada aš tau parašiau tai spėjau dar video pažiūrėti ir atgal i žaidima užėit, neatsimazink čia db. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Rugsėjis 1, 2016 kada aš tau parašiau tai spėjau dar video pažiūrėti ir atgal i žaidima užėit, neatsimazink čia db. Reikės gausim logus žmogau lagina tavo video žiaurei.. susitvarkyk kompa sampo neveža net. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugsėjis 2, 2016 Anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose