Jack_Torreto 5 Parašė Rugsėjis 4, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jack_Torreto 2. Kokio tipo darbais dalinsitės? (Parašai, avatarai ar kt.): Parašiukas 3. Jūsų atlikti grafikos darbai? (jei turite labai daug geriau kelkite į spoilerį nei visus tiesiai į temą): 4. Trumpas komentaras apie darbus (kiek laiko užėmė, ar seniai užsiimi GFX kūrimu ar kt.): Vertinam 0/10. Kritikuojam. Ačiū už kritiką ! Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Rugsėjis 4, 2016 gražus darbelis.Kiek laiko darei? Jack_Torreto 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Torreto 5 Parašė Rugsėjis 4, 2016 gražus darbelis.Kiek laiko darei? Ačiū už pagirimą. Šį darbą dariau apie 1h. Nes aš dar tuo pačiu išbandinėjau ir ieškojau naujų effektų kokiu užmest ir t.t. Jaigu skaitant be ieškojimų ir t.t Tai dabar toki darba padaryčiau per koki 20min . Ačiū už atsakymą sekmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas Shelby 12 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Ačiū už pagirimą. Šį darbą dariau apie 1h. Nes aš dar tuo pačiu išbandinėjau ir ieškojau naujų effektų kokiu užmest ir t.t. Jaigu skaitant be ieškojimų ir t.t Tai dabar toki darba padaryčiau per koki 20min . Ačiū už atsakymą sekmės Tai Jau profesonalas ant gif esi matau normalus darbai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dwayne'Moretti 100 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Visai neblogas darbelis, bet ne tobulas. Sėkmės kituose darbeliuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Grazu noretusi toki tureti Jai nesunku padaryk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Kur jūs čia profesionalumą matote ? Pati parašo idėja paimta iš šito darbo bet tiesiog čia užėtas stock yra mechu, ir tiek, o textas atrodo pas tave negražus bent jau man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Man tai visiškai jis nėra kažkoks wow. Tas text kur vardas visai nesiderina, bent man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Whyte_Grump 0 Parašė Rugsėjis 4, 2016 Gražus darbas,sėkmės kuriant tolau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Altiriks_Men 84 Parašė Rugsėjis 5, 2016 Viskas kaip ir gerai, tik gal šriftas galėtu būti kitoks, o taip tai sėkmės tobulėjant Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daniel_Rose 73 Parašė Rugsėjis 5, 2016 Kažkas įdomesnio ir tai, kad jis yra gifas. Asmeniškai nepatik tik tekstas, kur užrašytas slapyvardis. Keep on goin' Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 19, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei dvi savaites. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM; Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose