Eima_Gamer 0 Parašė Rugsėjis 7, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Eima_Gamer Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :2016-09-06 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 1met 4men Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Pareklamavo draugas Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes man Greenside kaskaip labiau patiko Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Biski buvo sunkoka kaip naujokui Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : dirbau Medkirciu,gaisrininku,siuksliu veziuotoju ir truputi pizza boy ir ukininku Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : biskuti buvo sunkoka Ar dažnai naudojate /gps komandą? : biski daznokai nes as mintinai nezinau kaimeliu Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : buvau 1 karta nusautas uz nieka Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Serveryje pakankamai nuomai Masinu,dviraciu ir tu Masinu Dviraciu nebuvo sunku rasti Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : jo 2kartus naudojau ir man labai padejo Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : teko ir daug kartu ir visai ka kvieciau tai greitai suregavo Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : viskas buvo aisku ir kiekis tikrai geras Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : kad naujokai iskarto turetu 5000eur ir jiems tikrai labai padetu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugsėjis 7, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose