Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Emigruoju Tadas_Fusion

Tadas_Fusion

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:


 


Jūsų Vardas_Pavardė serveryje?: Tadas_Fusion


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas?:​​ Šiandienos.


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose?: Nuo 2015 metų liepos mėnesio.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį?: Iš draugų, nes jie buvo paminėję šį serverį ir jis manę sudomino.


​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį?: Atnaujinimų nėra virš 3 metų, neišeina serveryje pasimėgauti malonumu, kelia į orą čyteriai kur gali gauti 24 val. užblokavimą nuo sistemos, sprogdina mašinas, naudoja neleistinas programas neprisijungę, gali blokuoti neprisijungusį žaidėją 24 valandom. O čia mane sužavėjo serverio unikalumu, visai kitokia programą.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti?:  Taip įvykdžiau visus apmokymus, išpradžių buvau pasimetęs, bet vėliau viskas klostėsi puikiai.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi?:​ Šiame serveryje nesu kol kas dirbęs jokio darbo, nei su pakvietimu, nei be jo.


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę?: Nebuvo, kadangi parašiau į /padmins kur randasi elektronikos parduotuvė, nes reikia nusipirkti /gps ir jeigu galite atgetinkite. Ir manę vienas administratoriaus atgetino iki jos, tad nebuvo sunku.


Ar dažnai naudojate /gps komandą?: Šiomis savaitėmis tikrai manau, jog naudosiu kadangi čia viskas kitaip negu praeitame serveryje.


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties?: Nebuvau.


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​: Nepatinka, kad reikia mokėti 100$ už dviračio išsinuomavimą, nes naujokams tai tikras pinigų taškymas. O daugiausiai nuomojamosi transporto pirmame miestelyje, kituose jų nelabai rasi. Bet patinka jog čia yra didelis transporto priemonių pasirinkimas.


​Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo?: Taip suteikė, buvau uždavęs keletą sykių jiems klausimų ir jie greitai į juos atsakė, malonus administratoriai šiame serveryje!


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą?: Kol kas neteko, bet manau greitu metu prireiks.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti?:​ Neteko, viskas šaunu, išsamiai aprašyta. Tik eidamas per forumo skiltis pamačiau temą D.U.K. (Dažniausiai užduodami klausimai), bandęs atsidaryti ją išmetė, kad temos nėra.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje?: Kol kas kažkokių didelių trūkumų nepastebėjau.


Redaguota Tadas_Fusion

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.