Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Modestas_Mlg 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Sufixint error'ą. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Bandau pasijungti į sa-mp serverį ir metą šį errorą, nežinau ka daryti, numeskite kokių tutorialų gal jei žinot kaip sutvarkyt, bučiau dėkingas. Jei galite padėkite kuo greičiau... http://imgur.com/a/qt8mV< Mano bėda. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 13, 2016 sveikas,kai paspaudi enter samp isijungia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 sveikas,kai paspaudi enter samp isijungia? Taip Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bart 0 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Man ir būna,tiesiog tau kažkoks GTA Sa failas išsitrynė pabandyk perinstaliuoti GTA gal tada veiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Man ir būna,tiesiog tau kažkoks GTA Sa failas išsitrynė pabandyk perinstaliuoti GTA gal tada veiks. Jau 3 karta reinstallinu, tas pats.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bart 0 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Va visai panašiai būna - http://www.part.lt/img/022d8cccfe0edb4d4f0ee1abbcdb2766628.PNG Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Va visai panašiai būna - http://www.part.lt/img/022d8cccfe0edb4d4f0ee1abbcdb2766628.PNG man buvo vorbisfile.dll missing, ji irasiau, galvojau viskas bus ok. pabandziau launch tada mete mvcr80 is missing. nezinau kaip sutvarkyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 13, 2016 tau cia del kokio nors modo nes man taipat yra tiesiog paspaudi enter ir eini zaist toliau Modestas Mlg 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 tau cia del kokio nors modo nes man taipat yra tiesiog paspaudi enter ir eini zaist toliau Žaidžiu be modų, viskas default. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bart 0 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Nesuprantu čia apie ta ar ne - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Nesuprantu čia apie ta ar ne - bandžiau šitą ir linkai neveikią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 (redaguota) Man atrodo šitas bus jau nepataisomas error'as, siunčiausi iš originalių saitų bandžiau viską niekas neišeina. Būtų gerai kad adminai padėtų irgi Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (double post) Redaguota Rugsėjis 13, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Driftas 108 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Iškur gta suntiais? Pažiūrėk ar nėra kitų gta. Ir pažiūrėk ar esi ištrynes gta_sa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Iškur gta suntiais? Pažiūrėk ar nėra kitų gta. Ir pažiūrėk ar esi ištrynes gta_sa Siunčiausi iš linkomanijos, pradžiai viskas buvo ok poto reikėjo uniinstalus daryti ir panašiai, ten yra crack folder kur pakeiti vieną gta_sa su kitu kitaip nepasileis, ir iš kur trynti gta_sa? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Pas mane irgi sitas š būna nueik krc i google susivesk ta faila ir parsisiusk ir ta faila ikelk i gta sa aplanka ir turetu susitvarkyti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Jau susitvarkiau, dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Rugsėjis 13, 2016 Tema rakinama. Pagalbos nebereikia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose