Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

(0.1.6.5) Daugiau veiklos serveryje

Spencer Martin

Rekomenduojamas pranešimas

ĮSPĖJU: Esu šio serverio naujokas, tad galbūt dar daug ko nežinau, būtų smagu, jeigu kas nors papildytų mano žinias apie šį serverį ir veiklą jame.


 


• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Spencer Martin


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Žaisdamas serveryje pastebėjau, kad žaidėjai, siekiantys darbo su pakvietimu (kalbu apie save, galbūt tokių žmonių yra ir daugiau, nors tai nebūtinai tinka tik tokiems žaidėjams) ir norintys pasiekt atitinkamą XP kiekį paprasčiausiai nelabai turi veiklos. Pats asmeniškai vykdžiau pasiekimus, dirbau visus įmanomus darbus be pakvietimo (ir papildomus darbus, turiu omenyje, kad ne tik važinėjau su darbine mašina). Žinau, jog serveryje vyksta administratorių rengiami event'ai, bet tai yra tiesiog trumpalaikis užsiėmimas, po kurio žaidėjams vėl tenka grįžt į gan nuobodžius darbus. Galbūt aš dar daug ko nežinau ką galima veikt serveryje, bet tikrai manau, kad žaidėjams, kurie tiesiog laukia, kol pasieks tam tikrą XP kiekį ar sukaups pakankamai pinigų kažkam nusipirkt, mažų mažiausiai pabosta to laukt. Dauguma užsiėmimų serveryje mano nuomone yra monotoniški, tad ką aš siūlau yra galbūt serverio pagyvinimas. Mano nuomone reikėtų dažniau rengt įdomesnius ir rečiau pasitaikančius event'us, kurie sutelktų nemažai žaidėjų (konkrečių variantų galbūt nesiūlysiu, projektas ir taip gana unikalus, manau, kad jeigu administracija atsižvelgtų į šį post'ą, sugalvotų ir unikalių event'ų. Žinoma, jeigu reikės, galėsiu pateikt ir savų variantų). Dar manau, kad kiekvienas darbas galėtų turėt atskirus pasiekimus, priklausomai nuo to, koks tai darbas. Pvz: picų išvežiotojams parduot žmonėms tam tikrą picų skaičių, policijos pareigūnams išduot tam tikrą skaičių baudų ir panašiai.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?Šie du pasiūlymai manau bent kažkiek pagyvintų žaidimą serveryje ir konkrečiai kiekvieną darbą.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Manau dar būtų galima padiskutuot kuo būtų galima šiek tiek pagyvinti serverį. O galbūt tiesiog užsiėmimų trūksta tik man vienam, na nežinau, šias ir kitas idėjas, kurias galbūt pasiūlys kas nors kitas, galima dar pakoreguot.


 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.