Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Karolis_Spoiler

Karolis_Spoiler

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje? : Karolis_Spoiler

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Prieš mažiau negu savaitė.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Žaidžiu nuo maždaug 2015 metų liepos mėnesio.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Kalbėdamas apie serverius su klasiokais, draugais.

​Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Sename serveryje iki šiol nebuvo jokio atnaujinimo (mini) virš 3 metų, čyteriai vis išmoksta naujų dalykų sename serveryje susijusius su palengvinančiomis komandomis, pavyzdžiui: čytinti neprisijungus, kad neišeitų užblokuoti tą žaidėją. Blokuoti žaidėją 24 valandomis kuris yra neprisijungęs, iškelti vaikščiuojanti, važiuojanti žaidėją į orą ir jis būna automatiškai užblokuotas 24 valandomis. O šiame serveryje pasiskaitęs informaciją apie jį, kitus darbus tuo labai susidomėjau todėl čia ir atvykau.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, kaip pirmą sykį tai nelabai.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Šiuo metu dirbu medkirčių darbą, patinka jog čia nėra taip, kaip kitame serveryje, kad tiesiog važinėji su darbinę mašiną ir keli darbo patirtį, o čia ištikrųjų gali kirsti medžius, ir paskui už padėtas malkas gauti pinigų, vėliau išbandysiu picerininkų ir gaisrininkų darbus, nes pastebėjau jog daug žaidėjų dirba šiuose darbuose.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nebuvo, kadangi moku naudotis /padmins komandą ir paprašius administratorių jie mane attsiteleportavo tiesiai manę į elektronikos parduotuvę, kuo buvau labai nudžiugintas, nes kituose serveriuose administratoriai net neatsakytų.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Keleta sykių tai taip teko, nes nežinojau kur keli darbai randasi serveryje.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne, nebuvau, nes serveryje gaujinių nebuvo.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pirmame miestelyje jo yra daugiausiai, bet kitose nelabai, nebent reikia nuomotis dviratį už 100$ serverio valiutos, o tai naujokams yra minusas.

​Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip teko, kai reikėjo nusiteleportuoti iki elektronikos parduotuves. Pagalba žinoma buvo suteikta nuo aktyvių administratorių kas yra šaunu.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kol kas neteko, aišku kartais reikėjo nuvažiuoti ten iki darbo, bet aš dažniausiai išsinuomodavau mašiną arba dviratį ir nuvažiuodavau į darbo vietą.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti? :​ Viskas yra aišku, tik kažkaip pasigedau /top komandoje ten kiek sykių daugiausiai yra padėję administratoriai, išviso, šią dieną, pagal prisijungusius žaidėjus visų darbo patirtį, sužvejotas žuvis dar kaip pavyzdį, bet atėmus juos viskas yra gerai.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kaip ateini į forumą ir pradžioje ten išmeta pasirinkimus - diskusijų forumas, atnaujinimų forumas, forumo atnaujinimą ir kt. Tai reikėtų padaryti, kad sukurtų kažkoks patyręs žaidėjas vaizdo įrašą ir, kad forumo administratoriai jį įkeltų forumo pradžioje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.