Vycka_Flex 834 Parašė Rugsėjis 16, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mvp_Zygis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : SPAUSKITE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
MvP_Zygis 0 Parašė Rugsėjis 16, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Vycka_Flex • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Mvp_Zygis • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimą • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėISPAUSKITE Ir kur aš tau čia čytinau jei galvoji ,kad forumu nemoku naudotis ir baninsi kiekviena kuris galvoji nemoka tai tavo problema aš nečytinau aš ramus katik iš ECO išvariau ir viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugsėjis 17, 2016 Anketa patvirtinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose