Rafaelis_Kirminas 12 Parašė Rugsėjis 17, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Rafaelis_Kirminas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Esu prisiregistraves jau gan senokai, taciau del laiko stokos, negalejau zaisti visiskai SAMP zaidimo, todel neazaidziau niekur, tik kartais uzsukdavau i kita serveri. [Atsiprasau is kart, kad ne lietuviskai rasau, kadangi gyvenu anglijoje, pas mane angliska klaviatura, o i kompiuteri dar nespejau isirasyti lietuviu kalbos.] Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Jau nuo 2012 metu. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Apie si serveri labai daug kalbedavo kitam serveryje, todel sugalvojau uzsukti pasiziureti ir tikrai nenusivyliau. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Kadangi kitame serveryje vyksta labai daug nesamoniu, visi naudoja nelegalias programas, visi visus banina kazkaip, delioja RCON banus, neimanoma ramei pazaisti, nebera to noro zaisti ten, nors ten prazaidziau beveik 5 metus. :/ Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Tiesa sakant nezinau apie ka cia kalbate, kadangi serveryje esu naujokas, nespejau dar visko isnagryneti. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Dirbau Gaisrininku, labai patiko, super sistema, labai patiko, kad reikia vandeni prisipilti i savo masina, gesinti visokius pastatus, tik kas netikroviskai atrode, kad galiu pats pasirinkti kuri gaisra gesinti. Dabar dirbu Picu isveziotoju ir tikrai nesiskundziu. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Kiek pamenu tikrai buvo sunku xD Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Siuo metu taip. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dar ne. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Sitos transporto priemones pilna visur, todel nesunku ja surasti ir tikrai jos uztenka visiems. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar neteko naudoti sios komandos. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip teko kviesti medikus, iskvietimas buvo priimtas iskarto, po 1 minutes atvaziavo prie manes medikas. SUPER Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Na kuomet kvieciau medikus, nesupratau ka reiskia tie skaiciukai kurios reikia irasyti ir visiskai nesupratau kam jis reikalingas Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na net neisivaizduoju, kadangi man viskas patinka kaip dabar yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugsėjis 17, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose