The'Nolaifers 8 Parašė Rugsėjis 19, 2016 (redaguota) Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: T_N 2) Kokios pagalbos jums reikia?: *cenzūra*, sampui parėjo negaliu šaudyt civilių ;( 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Koročia sėdžiu namie, lošiu lošiu bum atvarė bratyška išėjom į lauką, ateinu krč jau pasiruošęs buvau sausainukų prie sampo, *cenzūra* crash...Tvarkiau iki šiol ir nieko, žodžiu ašaros nepadėjo nieks...persirašiau gta, nepadėjo sampa irgi...įsirašiau kažkokį š kur nuima crashus, man ankščiau padėdavo ir tas nepadėjo...tai prašau jūsų visu kurie turi didesnį IQ nei malykas, padėti man.. gausit tai kad nešaudysiu niekada ir biški sukauptu šaibu ( praeitas kuris padejo praturteja biške ) Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus; Redaguota Rugsėjis 19, 2016 The_Nolaifers Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
FrankWiliams 18 Parašė Rugsėjis 19, 2016 Pamėgink ištrint gta_sa.set failą , jei ką jis ne direktorijoje , o čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sančio_Genčiana` 27 Parašė Rugsėjis 19, 2016 Pamėgink persirašęs GTA pažiūrėti kame problemą ir pagal tekstą išspręsti tai. pvž: "Sql error" ir naršyklėje parašai sqp error fixing samp. ir viskas. O jeigu ne tai tada gali būti kad esi įsirašęs netinkamas modifikacijas. Tikiuosi padėjau tau tuo klausimų. Titas_Karles Dofka_Green Thomas_Liv 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Tema rakinama. Pagalba suteikta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose