Mindaugas_Moneira 1 Parašė Rugsėjis 22, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Mindaugas_Moneira • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Mindaugas/Minde • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 1997-01-17 19 metų. • Jūsų gyvenamasis miestas: Klaipėda • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Facebook: Mindaugas Norvilas skype: moneira6 • Apibūdinkite savo charakterį: Amm esu užsispyres visada siekiu savo tikslų, esu draugiškas, nuoširdus, bendraujantis. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Futbolas, bet šiaip pats užsiiminėju street workout. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Daug šneku • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Amm sportuoju, studijuoju, dirbu. Būnų su draugais/draugėmis • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Prieš 7 metus pradėjau žaisti kažkur, RPGgyvenimas.lt serveryje, kurio jau nebėra :/ • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Draugs pasakė, ir paklausė ar nenori vėl pradeti sampa lošti, tai neatsisakiau, nes baisiai kablioja mane kažkaip tas sampas ;D • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Nu aš visada ateinu su tikslais, daug ką moku, daug ką galiu tai manau sieksiu administratoriaus posto, žinoma pradėsim nuo smulkiu dalyku • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Nesu apsisprendes dar. • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu seseri. • Ar turite merginą?: Jei turėčiau pana, manes čia nebūtų • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Jei norėsite sužinoti plačiau patys paklausite, nes galėčiau daug prirašyt, bet tingiuuu • Jūsų nuotrauka (privaloma): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dvl Gang 925 Parašė Rugsėjis 22, 2016 Sveikas, malonu. Kur studijuoji? Klaipėdoj mokausi ir aš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Moneira 1 Parašė Rugsėjis 22, 2016 SMK Dvl Gang 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Skinny 104 Parašė Rugsėjis 22, 2016 xD, swx pastebėjau League of Legends grupėse žinomas scameris esi :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Moneira 1 Parašė Rugsėjis 22, 2016 Nu jei tu vaikais pasitiki tai gal ir jo tarp 14-mečiu žinomas, kai jie svaigsta daug ten Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Sanchezas 0 Parašė Rugsėjis 22, 2016 (redaguota) Sveikas, Sekmės tau žaidime ir realiame gyvenime Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti tą patį pranešimą keliose temose, kiekvienoje temoje pranešimas turi būti skirtingai argumentuotas; Redaguota Rugsėjis 22, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Moneira 1 Parašė Rugsėjis 22, 2016 Dėkui, ir tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 5, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose