Deividas_Versys 10 Parašė Rugsėjis 24, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :Deividas_Versys Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :pradejau zaisti 2016-09-19 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :greenside.lt mano pirmas serveris is as jy zaisiu kol atsibos bet neatsibos ilgai manau Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : is youtubes Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? :greenside.lt yra mano pirmas serveris kuris man tikrai patinka Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :įvygdžiau visas suprasti buvo tikrai lengva Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :dirbau siukslininku metkertciu gaisrininku ydomiauses buvo gaisriniku pelningiauses gaisrininku o nuobodžiauses valytoju Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :tiesa sakius buvo lengva Ar dažnai naudojate /gps komandą? :dabar naudojiu daznai bet jau pradedu atsiminti visas vietoves Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :kolkas ne Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? :ustenka rasti tikrai lengva Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :taip naudojiau pagalbos gavau greitai Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :kvietciau taksi bet kaskur po 10 min priejimie iskvietima Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :informacijos tikrai ustenka ir nera ko nesuprasti neiaiskumu neturiu Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? :gal kat lengviau kautume darba su pakvietimais Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugsėjis 25, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose