Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.6.5] Ilgapirščių sistema!

San_Xenon

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: San_Xenon


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Viskas apačioje 


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: viskas apačioje


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Ilgapirščių (Vagių sistema)


 


Kaip visi žinome, dabar kiekvienas būstas, nesvarbu ar tai lūšna ar tai vila - visi turi užraktus (/raktas) Logiškai pagalvojus, kokia iš šios komandos nauda? Galbūt naudinga tam, jog visokie čiūvai neslampinėtų ir netrukdytų rengti interjero. Pagaliau sumąsčiau tokią, manau, unikalią idėją šiam projektui - vagystės! Taip taip, vagystės! Vieni trina delnus, jog būtų idėja įgyvendinta, kiti bijo, jog jų būstai nebūtų apšvarinti. Dabar šią idėją labiau apibūdinsiu: 


 


Vagystės sistemos principas


 


Manau daug kas žino San Andreas misiją, kurioje supažindinama su vagystėmis. Principas čia lygiai toks pat - atvažiuoji, pavogi, pasišalini. Žodžiu, žaidėjas atvažiuoja su automobiliu (Tik nuosavu!), įeina į namą ir rašo /tikrintinama. Tada sistema automatiškai tarp to namo ieškotų ten padėtų pinigų (Jeigu jų, aišku, yra) Jeigu nieko neranda, galėtų pavogti kokią nors elektronikos prekę (Nešiojamą kompiuterį, televizorių, Hi-Fi kolonėles ir kt.). su komanda /vogti. Daiktas atsidurtų žaidėjo rankose, jis galėtų tą daiktą nusinešti į savo tr. priemonės bagažinę (jau atidarytą), ten pasidėti vogtą daiktą ir jį panaudoti dviem keliais: 1) Parduoti baldų parduotuvei 2) Pasidėti pas save būste, žodžiu pačiam žaidėjui spręsti ką veikti su tais daiktais.


 


Ilgapirščių suvaldymas!


 


Manau reikėtų sukurti policininkams komandą /vagis [Nick] Jis galėtų patikrinti žaidėjo tr. priemonę, kurioje jis sėdi bagažinę ir patikrinti, ar nėra vogtų daiktų. Jeigu yra, daiktai būtų sugrąžinami atgal namo savininkui, o vagis gautų star. 


 


------------


 


Žodžiu, idėja unikali. Iš vienos pusės - pralobtų vagys, iš kitos pusės, galbūt prarastų kas nors savo daiktų, bet jie galėtų būti sugrąžinami ir nebūtų tokio didelio nuostolio. 


 


Jeigu užrakinate savo namus ir duodate raktą tik patikimiems žmonėms - jūs saugūs. 


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gan įdomi idėja, tik kai vagis įeina į namą galėtu įsijungti signalizacija (jei tokia yra įrengta ir ja sužadinus policija gautu pranešimą) ir tada kuo greičiau turėtu apšvarinti pastatą kol nepasirodė policija.
Ir butu daugiau darbo policijai ir butu šioks toks adrenalinas vagims.

Aš už šita idėja :)

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

sita sistema zinau kitam projekte buvo bet neesme cia.. Tavo ideja nera gera bet ir nera bloga 50/50 esu kodel? /raktas komanda skirta tam kad galetum isileist ciuvu i hata

 

1. Kam dirbt darbus be pakvietimo jeigu gali nueit prie gretimo namo ir ji apvogt ir lengvai pinigus uzsikalt

2. Isivaizduok puse servo naujoku begioja prie namu ir PYZ DINTI ina daiktus :D

3. Kazin ar pd labai daznai tikrins zaidejus...

4. Neapsimoketu pirkt labai brangiu daiktu nes labai lengvai jie butu nu PAVOGTI

5. Jeigu ir butu padaryta tokia sistema tai manau pd stovetu prie baldu shopo (kaip budejimas krc taksioram) ir lauktu ilgapirsciu

 

 

CIA TIK MANO NUOMONE!! ;)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Panašaus tipo sistema yra LS-RP serveryje, ateini prie namo durų suvedus komandą tu į jį pradėsi įsilaužinėti, tuo metu policijos departamentas yra informuojamas apie įsilaužimą dėl signalizacijos suveikimo. Per trumpą laiką privalai pavogti daigtą/pinigų ir pasišalinti iš tos vietos.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.