Modestas Mlg 178 Parašė Rugsėjis 26, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Modestas_Mlg 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Sutaisyt crash. 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Su draugu nuėjom pirkti baldų, atsistojau ant ikonėlės ir man užcrashino, na ir dabar kai jungiuosi į serverį iškarto išmeta dėl crasho, ir kaip pataisyt nežinau, bandau greitai /padmins kill bet mane labai greitai išmeta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 26, 2016 Man taip buvo del kaskokio mod,pabandyk istrinti modifikacijas ir prisijunkti tada. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrey_Chesnokov 178 Parašė Spalis 8, 2016 Ištrinsi modus - susitvarkys viskas, man buvo prisirašiau daug modų, noriu prisijungti crash'ą mėto, ištryniau viskas tvarkoje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Išsitrink visas modifikacijas ir bandyk jas keltis po vieną. Kai pamatysi kad kuri nors crashina - ją ištrink. Sėkmės. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose