James_Alson 14 Parašė Rugsėjis 27, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Ltu_Flymm • Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Benas. Pravardės neturiu. Nes visi draugiški ir nestumia • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): Man yra 14 metų. Gimtadienis birželio 28 dieną. • Jūsų gyvenamasis miestas: Radviliškio chėbra. • Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): skype benuxas.benuxas2 fb nesakysiu ;d • Apibūdinkite savo charakterį: Na, esu draugiškas, padedantis bėdoje, juokdarys, erzinantis mokytojas ir t.t. • Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Na, mėgstamiausia sporto šaka yra Kašiuks. Kašiuką lankau 3metus. Krč gers kašiors esu. • Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Gerai žaidžiu kašiuką. • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Žaidžiu kašiuką, kompiuterinius žaiidmus ir viską daugiau Domiuos krepšiniu. Varžybomis • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Na, pusbratans padėjo žaist sampą ir aš pagalvojau ''O kodėl man nepabandžius žaisti šio žaidimo?'' nuo šios akimirkos pradėjau žaisti. • Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Nu žinau iš kažkur nes čia geros sistemos yr. Daug žaidėjų ir vis padorūs. • Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Bandysiu kažką pasiekti. Bet pirma turiu praleisti gan daug laiko serveryje. Sieksiu pavaduotojaus/direktoriaus. • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Būt NBA žvaigždė Bet jei rimtai būti įžimiam krepšininku. Jei nepaeis būsiu va toks drifteris: https://www.facebook.com/BecauseRaceCar0/videos/1519613061668182/ • Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu brataną. Mažąą. Turiu katytee. • Ar turite merginą?: Tei eišku. Dar ir gražia • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Viską paminėjauu. • Jūsų nuotrauka (privaloma): http://imgur.com/a/ACj7hNestūmkit gal :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Skinny 104 Parašė Rugsėjis 27, 2016 Viskas normalna, mldc, kad nepabijojai pasirodyt, sekmės projekte ir gyvenime. Cornall_Worden Far_Away skiniss 1 kitas 4 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Rugsėjis 27, 2016 :DDDDDD sveikas Flymai malonu, jau esam bendrave, žodžiu tokio tavęs ir tikėjausi Sėkmės, tau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Alson 14 Parašė Rugsėjis 27, 2016 :DDDDDD sveikas Flymai malonu, jau esam bendrave, žodžiu tokio tavęs ir tikėjausi Sėkmės, tau Sveikas draugeli, tai kas be ko gi čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spyga_Time 20 Parašė Rugsėjis 28, 2016 Sveikas malonu susipažinti. Linkiu kuo didūiausios sėkmės siekiant užsibrėžtų tikslų. Tavo atveju būti įžimiu krepšininku gl Jack_Gta 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tiesiog_Robertas 244 Parašė Rugsėjis 28, 2016 o rimtas baryga prisistatiama parašė . nice pic. Sėkmės tau :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Energy 57 Parašė Rugsėjis 28, 2016 Sveikas malonu linkiu tau sėkmėsw šiame projekte bei reliam gyvenime. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Tema rakinama. Temos rakinamos praėjus dviems savaitėms nuo paskutinio parašyto pranešimo temoje, esant reikalui ar norint pakoreguoti savo užrakintą prisistatymą parašykite į PM, susitarsime dėl temos atrakinimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose