Kipras_Extreme 8 Parašė Rugsėjis 28, 2016 Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Kipras_Extreme Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2016.09.27 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Labai ilgai. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Aš jį ir ankščiau žinojau, ir tada buvau sugalvojes čia apsilankyti, bet vis pamiršdavau, iki tol, kol mano praeito serverio žaidėjas užsiminė apie tai, jog " Kavinėse daugiau skriptų neigu to serverio darbe " Ta prasme jog mane čia atvedė dėl skriptų. Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aš jau ten labai ilgai, ir labai atsibodo žaisti nes mažai žmogiukų ten. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Buvo labai lengva, tik reikėjo skaityti kas parašyta CHAT'e. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Kolkas teko tik šiukšlevežiu Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, nes kai parašiau /gps, man parodė kur patį GPS nusipirkti, o tas GPS buvo elektronikos parduotuvėje. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Gan dažnokai ( kolkas ). Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : 1 sykį, kai buvau nužudytas su peiliu Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Dviračių tai apspitę visur, o nuomojamų mašinų labiau trūksta kituose miesteliuose, nes kiek laksčiau tai tik vieninteliam Polemone radau. Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, į dieną paklausinėju gan daugokai ir visalaiką gaunu atsakymą! Ačiū administratoriams Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko, ir tai užtrugdavo 1-2 minutes kol atvažiuos, tai yra puiku. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Viskas yra gerai. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nelabai įsivaizduoju, man patiko jūsų skriptai, bet galėtumėte įdėti skriptą, kur galima nusipirkti visokius akseksuarus pvz : Akiniai ir t.t.. Ir dar reikėtų daugiau darbų su pakvietimu Ačiū už dėmesį! Titas_Karles 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Rugsėjis 30, 2016 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose