Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju Kipras_Extreme!

Kipras_Extreme

Rekomenduojamas pranešimas

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje :  Kipras_Extreme


Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Nuo 2016.09.27


Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Labai ilgai.


Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Aš jį ir ankščiau žinojau, ir tada buvau sugalvojes čia apsilankyti, bet vis pamiršdavau, iki tol, kol mano praeito serverio žaidėjas užsiminė apie tai, jog " Kavinėse daugiau skriptų neigu to serverio darbe :D " Ta prasme jog mane čia atvedė dėl skriptų.


Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Aš jau ten labai ilgai, ir labai atsibodo žaisti nes mažai žmogiukų ten.


Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? :  Buvo labai lengva, tik reikėjo skaityti kas parašyta CHAT'e.


Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​  Kolkas teko tik šiukšlevežiu :D


Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? :  Ne, nes kai parašiau /gps, man parodė kur patį GPS nusipirkti, o tas GPS buvo elektronikos parduotuvėje.


Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​  Gan dažnokai ( kolkas ).


Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : 1  sykį, kai buvau nužudytas su peiliu  :D 


Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ :  Dviračių tai apspitę visur, o nuomojamų mašinų labiau trūksta kituose miesteliuose, nes kiek laksčiau tai tik vieninteliam Polemone radau.


Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? :  Taip, į dieną paklausinėju gan daugokai ir visalaiką gaunu atsakymą! Ačiū administratoriams :)


Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :  Teko, ir tai užtrugdavo 1-2 minutes kol atvažiuos, tai yra puiku.


Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Viskas yra gerai.


Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nelabai įsivaizduoju, man patiko jūsų skriptai, bet galėtumėte įdėti skriptą, kur galima nusipirkti visokius akseksuarus pvz : Akiniai ir t.t.. Ir dar reikėtų daugiau darbų su pakvietimu :D


 


Ačiū už dėmesį!


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.