Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 29, 2016 1) Jūsų Vardas_Pavardė:Jack_Distillery 2) Kokios pagalbos jums reikia?:Man reikia pagalbos tel kompiuterio pelytes 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą:Sveiki iskilo problema pries perasant windows viskas veikia geriausiai bet po perasymo nebeveikia pele pirkau nauja neveikia pelytes be laides,visaks kita ikista i uzb lizda veikia kuo puikiausiai o pelyte deje neveikia,ant kito kompiuterio abi pelytes veikia Int'Jimmy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Rugsėjis 29, 2016 Gal pas tave ta jungtis (kur kisas usb) nulauztas ar kas pazeista? p.s ar ant visu jungciu pele neveike? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 29, 2016 Gal pas tave ta jungtis (kur kisas usb) nulauztas ar kas pazeista? p.s ar ant visu jungciu pele neveike? Nei ant vienos jungties neveikia. Int'Jimmy Nenaudojamas_Vartotojas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aerox_Malboro 0 Parašė Rugsėjis 29, 2016 Galbūt driverius reikia isirašyti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Alson 14 Parašė Rugsėjis 29, 2016 Sveikas, man taspats buvo. Išraukt USB ir iš naujo įdėk. Tada kampe išmes lentelę ir ten turėsi patvirtinti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Int_Chill 22 Parašė Rugsėjis 29, 2016 Sveikas, man taspats buvo. Išraukt USB ir iš naujo įdėk. Tada kampe išmes lentelę ir ten turėsi patvirtinti. Hmm nieko neišmeta Int'Jimmy Nenaudojamas_Vartotojas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrey_Chesnokov 178 Parašė Spalis 8, 2016 Kaip ir minėjo Ltu_Flymm, ištrauk visus USB ir vėl įjunk, padės, man prieš 1h taip, pat buvo, ir man jau nepirmą kartą, ištraukiau, padėjo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Susitvarkei? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Spalis 16, 2016 Gali būti palūžusi USB jungtis. Gali būti nusipirkai jau sulūžusią pelę. Gal būti jeigu be laidė pelė tai metė man apačioje prie interneto kokybės, kad reikėjo nusistatyti nustatymus, kad veiktu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Tarakonas 15 Parašė Spalis 16, 2016 Mėgink ištraukti ir vėl įkišt. Man tas pats š yra. Kaip ištraukiu ir įkišu viskas normaliai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 21, 2016 Tema rakinama. Tema bus rakinama tada, kai asmuo gaus informatyvią pagalbą, kai į klausimus užduotus prašančiajam pagalbos temoje nebus atsakoma per 7 dienas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose