Matas_Chuligan 5 Parašė Spalis 1, 2016 DELETE VNMauksl MXTalamantessl 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The'Nolaifers 8 Parašė Spalis 1, 2016 Buvo taip, kad tu man turėjai duoti lūšną ir aš tau pasiūlyt Banshee už 10k, bet tu nesutikai, tuomet man netyčia pasiūlėi lušną už 10k, o norėjai 100berots..Žodžiu, laukiam ROKO sprendimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Chuligan 5 Parašė Spalis 1, 2016 ka tu bandai apgauti ? parasiau siulik masina tu parasiai kokia, numetes nuo stogo nuvaziavai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matas_Chuligan 5 Parašė Spalis 1, 2016 (redaguota) beto koks skirtumas tas 10 k tu viestiek nesiuliai masinos Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (double post) Redaguota Spalis 1, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
The'Nolaifers 8 Parašė Spalis 1, 2016 Atsiskaitėme - http://imgur.com/a/7SMyl ! Rakinkite temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 1, 2016 Tema rakinama autoriaus prašymu (turinys ištrintas) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose