Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

Rokis Balboa 7 paviešinimas

Rafael_Nadal

Rekomenduojamas pranešimas

a483f5ef9bab8e3ca1a59bd9ade281ee822.jpg


 




Ilgą laiką sklidusios kalbos ir netilusios spėlionės, esą dar 2006-aisiais kino teatruose pasirodžiusi legendinė jau šeštoji juosta apie bokso ringo dievą Rokį Balboą, kurį įkūnijo Holivudo veteranas Sylvesteris Stallone, turi potencialo netapti paskutine, buvo ne iš piršto laužtos. Žiūrovai išties pamatys septintąją dalį.


Maža to, Brobible.com netgi atskleidė, apie ką ji bus. Naujoji juosta pavadinta „Rocky 7. Creed“, o jos scenarijus koncentruotas apie jau mirusio bokso čempiono Apollo Creedo sūnų Adonisą Johnsoną. Jį vaidins aktorius Michaelis Bakari Jordanas, žinomas iš filmų „Fruitvale Station“ ir „Friday Night Lights“.


A.Johnsonas – daug žadantis boksininkas, tačiau dar labai jaunas ir kol kas negalintis didžiuotis krūva iškovotų laimėjimų. Tiesa, savo bokso legenda tapusio tėvo jis niekada ir nepažinojo, mat gimė vėliau, nei šį pasiglemžė mirtis.


Jaunuolis visomis išgalėmis stengiasi sekti tėvo pėdomis ir paprašo Rokio tapti jo treneriu, tačiau šis kurį laiką kategoriškai atsisako. Vis tik po ilgų ir atkaklių įkalbinėjimų, matydamas jo ištvermę, meistriškumą, talentą ir neblėstantį ryžtą, sutinka.


Naujienų portalas Alfa.lt primena, kad šeštoje kultinio filmo dalyje legendinis boksininkas Rokis Balboa ringe susigrūmė su dvigubai už save jaunesniu varžovu – sunkiasvorių kategorijos čempionu Meisonu Niksonu. Pati pirmoji filmo dalis, kuri susižėrė tris „Oskarus“, pasirodė 1976-aisiais.


Dar 2010-aisiais viename interviu Holivudo veteranas yra prisipažinęs, kad ilgisi šio savo įkūnyto herojaus. Tąkart jis teigė norįs, kad žiūrovų atmintyje Rokis liktų žvalus ir stiprus, o ne į septintą dešimtį įkopęs senukas: „Apie tai negali būti nė kalbos. Aš džiaugiuosi, kad mums išvis pavyko baigti šeštąją filmo dalį. Esu dėkingas ir labai laimingas. Ji baigėsi taip, kaip norėjau. Tiesiog tobulai. Nenoriu šios pabaigos sugadinti nauju filmu.“


Vis tik net ir įkopus į septintąją dešimtį 68-erių kino žvaigždė savo įgūdžių dar neprarado ir raumenų tvirtumą bei rankų miklumą pademonstravo ir naujausiame veiksmo filme „Nesunaikinami“.





Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.