Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju David_KingG

Andrey_Chesnokov

Rekomenduojamas pranešimas

 Anketos šablonas:

 

Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : David_King

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Jūsų serverio žaidėjas esu nuo 2016.10.02

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : SAMP serveriuose jau žaidžiu 4 metus, pradėjau žaišti nuo 13 metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : ​Apie šį SAMP serverį, sužinojau internete, peržiūrėjau video youtubėje, atėjau į forumą dar visokiausių juokingų video radau bei buvo gerų atsiliepimų apie patį serverį ir apie serverio komandą.

Dėl kokių priežasčių palikote seną serverį ir pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes labai viskas šiame serveryje įdomu, viskas tiesiog labai gerai sumapinta, suskriptinta, nėra jokių bugų, įdomus darbai bei patys serverio žaidėjai labai malonūs, man jie padėjo.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, įvykdžiau visas apmokymų misijas. Supratau bei įvykdžiau lengvai, be jokių nesklandumų.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Šiame serveryje jau dirbau šiukšliavežiu ir medkirčiu. Kol kas jie abu įdomus ir manau likusieji bus tokie pat įdomus. Iš mano dviejų darbų, pelningiausias buvo šiukšliavežys, o nuobodžiausių neturiu, nes jie visi išskirtiniai ir savaip įdomūs.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, labai lengvai radau elektronikos parduotuvę ir prisipirkau elektronikos prietaisų.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ /gps komandą naudoju labai dažnai, nes dar normaliai serveryje nesiorientuoju.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau nušautas, mane nušovė Cristiano_Capelli, bet buvo priežastis, jis rašė skelbimą, o aš jo mašiną stūmiau, kad jis jos nerastų, jis pribėgo ir mane nušovė. :D

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Taip, serveryje pakanka nuomojamo transporto. Nuomojamą transportą radau lengvai.

Ar naudojote /padmins komandą? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Dar nenaudojau /padmins komandos, bet manau greitai administratoriai sureaguos į mano problemą.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Teko kviesti medikus, nes aš miriau, buvo vienas medikas prisijungęs ir tas pats labai greitai priėmė iškvietimą ir suteikė man pagalbą. 

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus. Neteko susidurti su jokiu neaiškumu.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Mano nuomone, nieko nereikėtų keisti, nes ir taip viskas labai su protu padaryta.

 

Ačiū, kad skaitėte mano emigraciją! :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.