Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 5, 2016 Anketos šablonas: 1) Jūsų Vardas_Pavardė: Velnelis_Camel 2) Kokios pagalbos jums reikia?: Del interneto 3) Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą: Kas 2 valandas dingsta internetas, padarai pc rr vėl atsiranda... ir taip kas 2 valandas turi rr pc, kad galėtum kažką prie interneto veikt. Gal žinot kame bėda ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nenaudojamas_Vartotojas 10 Parašė Spalis 5, 2016 Mėginai perrestartuoti interneta? Jeigu taip tada nežinnau kas gali būti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
San_Xenon 52 Parašė Spalis 5, 2016 pas tave wifi ar per kabelį internetas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deimantass 1 Parašė Spalis 5, 2016 1.Dalykas gali buti kad hackeriai jei zinai interneto 2.Internetas grybauja Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 5, 2016 Mėginai perrestartuoti interneta? Jeigu taip tada nežinnau kas gali būti. Jeigu turi omenį, kad ištraukt ir įkišt tuos laidus, tai jo. pas tave wifi ar per kabelį internetas? Kabeli 1.Dalykas gali buti kad hackeriai jei zinai interneto 2.Internetas grybauja Nusišneki tu čia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ginklo_Dievas 15 Parašė Spalis 5, 2016 Pasižiūrėk antivirusinėje. Gali būti kad pvz per tas 2val sustoja ir tikrina ji ar nėra jokių virusų antrą kartą. O jei išjungi ijungi tada netas padaro naują tipo tą istoriją ir vėl varo. Pabandyk draugui kažkas pnš buvo nepamenu ar tik kad šitas. P.S kokia antivirusinė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Velnelis Camel 830 Parašė Spalis 5, 2016 Pasižiūrėk antivirusinėje. Gali būti kad pvz per tas 2val sustoja ir tikrina ji ar nėra jokių virusų antrą kartą. O jei išjungi ijungi tada netas padaro naują tipo tą istoriją ir vėl varo. Pabandyk draugui kažkas pnš buvo nepamenu ar tik kad šitas. P.S kokia antivirusinė Nieko toj antivirusinei nebuvo, kas būtų blogai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mitchell_Collins 3 Parašė Spalis 5, 2016 Mano manymu jeigu kažkas būtų su kompiureriu bėda išviso neveiktų internetas, o čia tik kas 2 valandas dingsta aš sakyčiau čia su teikėjais interneto ar modemas užkaista ir išsijungia paprasčiausiai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrey_Chesnokov 178 Parašė Spalis 8, 2016 Kažkas blogai su interneto tiekėjais, man irgi taip būdavo, bet dabar pasikeičiau internetą viskas tvarkoje, kreipkis į interneto tiekėjus, jie pagelbės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 11, 2016 Yra buvę ir man. Padėjo tik pokalbis su interneto tiekėju (mano atveju TEO). Jei nepadės ir tai ką siūlau, perkurk temą. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose