Tomas2k15 68 Parašė Kovas 5, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Tomas_Adidaz • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Front • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Free ban. Banned iš jo pusės nebus. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Kovas 5, 2015 (redaguota) Tu bloga reasoną uždėjai 3 paloski, jei priims šita banned, tai man pasakykit "Keiksmažodis" tie reasonai? Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama naudoti necenzūrinę leksiką; -Edis_Kingston Redaguota Kovas 5, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Kovas 5, 2015 Tu bloga reasoną uždėjai 3 paloski, jei priims šita banned, tai man pasakykit n* tie reasonai? Dabar atvirai man pasakyk, sieka tavo IQ bulvės ar nelabai. Parodyk, kur reasonuose yra reasonas free baninimas? Nes aš matau tik : so pls. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Kovas 5, 2015 (redaguota) "ĮŽEIDIMAS" tu "ĮŽEIDIMAS"... ten žemiau yra, nuleisk ir pamatysi Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus. -Edis_Kingston Redaguota Kovas 5, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Kovas 5, 2015 Anketa tvarkinga. Kitą kartą nurodykite priežastį "Piknaudžiavimas administratoriaus privilegijomis" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose