Čyteris 2 Parašė Spalis 15, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Fps_Ping 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Kazuya_Ryuu, Matas_Ranger. 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Pradėkime nuo to, kad mėčiau kauliukus iki 25k, pagal taisyklės. Tuomet Kazuya_Ryuu man pasiūlė mesti kauliukus iš 100k, tuomet 50 ir siūle ,,spamino'' žinutes, ir tarpininkas sakė ,,ale'' Matas_Ranger patikimas ir t.t..Gerai įtikino jis mane mesti iš 35k, jis jam davė pinigus, aš irgi ir po mano davimo mes metėm iš 200e, iškrito lygūs, o jis iškart atsijungė, o Kazuya išėjo iš namo, ir sako ne jis kaltas ir tt...Nors jam atidavė pinigus, tikrinkite log'us, nors ir neatgausiu norėčiau, kad jie būtų NUBAUSTI tam tikrą bausme.Įrodymai, kad daviau ir jis sutiko būti, o, kad atsijungė aš ne Admin'as, bet log'ai viską parodys ; http://www.part.lt/perziura/9a305cd9fd58dcf4569bbbceb18041a7723.png Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 15, 2016 Tema rakinama. Apie kauliukus, Kadangi daugėja apgavysčių žaidžiant /kauliukai su tarpininku (dažniausiai administratoriumi) privalau visiems viešai pranešti, jog apgavystės atveju administracija jums negrąžins nė cento, todėl galite nekurti temų pagalbos skiltyje, nes tai nieko nepakeis. Administracija tam ir yra padariusi limitą žaidžiant kauliukais, todėl prašom tų limitų ir laikytis, nes su savo tokiais žaidimais tik darote žaidimą lengvesnį naujokams, ką aš laikau problema. Matas_Rengar bus užblokuotas už tarpininkavimą laikinu blokavimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose