Michael_Toreno 25 Parašė Spalis 16, 2016 Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: MISTERISPRO 2. Kokios pagalbos jums reikia: ENB bandant įsirašyt, būtinas cleo? 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Turiu problemą. Vienas draugelis paaiškino kaip įsirašyt enb, tačiau sakė, kad reik įsirašyt ir cleo tuo pačiu. Tačiau parsisiuntus cleo, įjungiant jį norint instaliuot, iškart anti virusinė jį blokuoja ( anti virusinė patikima ), o praeity vieną kompiuterį buvau sugadinęs su visais tais sampo "dalykėliais". Ar būtinas tas cleo norint įsirašyt ENBSeries ar kitus efektus, colormodus, hudus? RAŠYKIT TIK ŽINANTYS, PAŠALINIAI NELAUKIAMI. Ačiū.Atsilyginsiu valiuta, kas padės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
David_Winship 885 Parašė Spalis 16, 2016 Vieniems modams yra reikalingas CLEO, kitiems ne. Šiaip jis tikrai nepamaišytų ir galėtum įsirašyti, nes daugumai modu (bent jau kur aš turiu) reikalingas CLEO. Dėl antivirusinės, gal ne tokį CLEO parsisiuntei (http://cleo.li/) iš čia bandyk, jei vis tiek metą tada išjunk antivirusine. gl Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Spalis 16, 2016 Modifikacijoms be automatinės instaliacijos būtinas cleo, išimtis ji sukurta nenaudojant CLEO. Norėdamas įsirašyti CLEO turi turėti SANNY BUILDER 3. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Spalis 16, 2016 Vieniems modams yra reikalingas CLEO, kitiems ne. Šiaip jis tikrai nepamaišytų ir galėtum įsirašyti, nes daugumai modu (bent jau kur aš turiu) reikalingas CLEO. Dėl antivirusinės, gal ne tokį CLEO parsisiuntei (http://cleo.li/) iš čia bandyk, jei vis tiek metą tada išjunk antivirusine. gl iš čia ir siunčiuosi Green_Arrow 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 17, 2016 Susitvarkei problemą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 24, 2016 Tema rakinama. Į temoje pateiktus klausimus neatsakoma per 7 dienas. Iš to galima teigti, kad problema sutvarkyta. Dėl temos atrakinimo kreiptis asmeniškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose