Jarek_Fushion 154 Parašė Spalis 17, 2016 Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Jarek_Fushion 2. Kokios pagalbos jums reikia: Žaidžiu SA:MP, žaidžiu kitus žaidimus yra pastaruoju metu didelis PING. Po kelių sekundžių praeiną, pažaidžiu 5 minutes, vėl užkyla dėl ko gali būti? Atsijungęs SKYPE, STEAM viską, Torrentus.? R_Smailys 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Spalis 17, 2016 Kažkas blogai su tiekejais tai dauzyk *cenzūra*ius ten [joking] o jeigu yr wifi tai del kitu naudoju gali buti pingas [p.s cj pas tave kai pasemi car pradedi vaziuoti kartais nebuna ping? kai didelis greitis? [p.s.s kartais pas mane buna taip irgi bet veliau fixinas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Fushion 154 Parašė Spalis 17, 2016 Kažkas blogai su tiekejais tai dauzyk *cenzūra*ius ten [joking] o jeigu yr wifi tai del kitu naudoju gali buti pingas [p.s cj pas tave kai pasemi car pradedi vaziuoti kartais nebuna ping? kai didelis greitis? [p.s.s kartais pas mane buna taip irgi bet veliau fixinas Būna. Bet nemanai, kad dėl tiekėju brolis žaidžia tai jam nėra problemų, man yra. Nors tas pats internetas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 21, 2016 Pavyko susitvarkyti problemą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 30, 2016 Tema rakinama. Į klausimus pateiktus pagalbos temoje neatsakyta per 7 dienas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose