Corry_James 4 Parašė Sausis 19, 2015 Sveiki, savo kuriamus avatarus kelsiu šioje temoje. Update kai bus noras. Efektų jokių nedėjau, nes užims per daug vietos, tad užsidėti negalėsite. 1 (mašinos) - http://imgur.com/a/PYW9n 2 (įvairovė) - http://imgur.com/a/rQzuS Gero naudojimo ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 19, 2015 Neryškūs ir kažkokie išblukę , dydis irgi ne koks per dideli jau . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 19, 2015 Geriausias dalykas automobiliai, tik pasigedau paprastesnių tačkių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 19, 2015 Man tai nelabai patiko neverti Like ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 19, 2015 Geriausias dalykas automobiliai, tik pasigedau paprastesnių tačkių. Bus nors padaryti naujus, gali būti ir toks atnaujinimas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 19, 2015 Neryškūs ir kažkokie išblukę , dydis irgi ne koks per dideli jau . Tavo dabartinis avataras nublukęs ant tiek, kad mano visus sudėjus net geriau atrodytų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 19, 2015 Jeigu tu tas Ignas Freeze iš ryžo, tai čia tavo avatarai, jei ne, kopijuoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mad_Money 0 Parašė Sausis 19, 2015 Visai neblogi,kelis pasigriebsiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rytis'Bit 539 Parašė Sausis 19, 2015 Tikrai gražūs avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gycka_M1z 5 Parašė Sausis 19, 2015 Neblogi tokie visai kaip pirmi. Dvl Gang Mitchell_Nigga Aidas_Nesvarbu 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 19, 2015 Sorry,bet avatarai nelabai kažkuo ypatingi :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 19, 2015 Gal ir nieko,bet vistiek man kaškaip nelabai jau jie ir patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 19, 2015 Sorry,bet avatarai nelabai kažkuo ypatingi :/ O kuo jie turi skirtis nuo kitų paprastučių avatarų, kuriuos pagrinde visi naudoja ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 19, 2015 Nelabai man patiko išties šie avatarai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 19, 2015 Nelabai man patiko išties šie avatarai.. Nes tu juos jau matei kitame projekte, kur taip pat esu įkėlęs.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 19, 2015 Iš tikrųjų patiko tikria šaunuolis, Sekmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 19, 2015 Mašinom nusivyliau iš pirmo, galvojau rasiu kokį Geliką ar chuligankę... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Corry_James 4 Parašė Sausis 19, 2015 Mašinom nusivyliau iš pirmo, galvojau rasiu kokį Geliką ar chuligankę... Tokios manęs nelabai traukia, bet gal artimiausiuose updatuose ir išvysi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 19, 2015 Avatarai pakankamai aukšto lygio, laukiu kito update. O šiandien pridedu du į savo kolekciją. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 19, 2015 LAbia gražus,dėkui jog daliniesi,padaryk su liektuvu plizz,bėja ten kur įvairovė gražus yra 3 tai 2-3-4 man (Y) sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 20, 2015 Šie avatarai, bent jau man yra nematyti, tikrai šaunuolis, kad pasistengiai surinkti juos ir sukelti Mantas_Canse 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Canse 5 Parašė Sausis 21, 2015 Gražus .bet preiti buvo gražesni daugiau reik Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose