Anthony_Martinez 13 Parašė Spalis 25, 2016 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Greed_Mantas 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Tusas_Green 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Visų pima, jis man parašė kiek aš noriu už savo sultan ,aš pasakiau,kad aipe 350-370k ,tada jis sako as neturiu pinigų ir ,kad nupirkčiau už kreditus ,visus įrodymus matysite ss tada aš parašiau specialiai ,kad nežinau jis parašė ,neapgausiu ir pan. tada nuvažiavime prie mano namo ten jis dar kartą parašė ,kad jis pats nori ,aš jam daviau mašiną ir jis atsijungė vėliau prisijungė sako važiuojam i nuotolesnę vietą ir išmetė iš mašinos ir pasakė ate. ss: http://imgur.com/a/Lpe86atsiprašau ,kad neišeilės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tusas_Green 3 Parašė Spalis 25, 2016 Apgavystės atveju: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Greed_Mantas 2. Jus apgavusio asmens Vardas_Pavardė: Tusas_Green 3. Detalus apgavystės aprašymas su įrodymais (kuo detaliau - tuo mums bus lengviau jums padėti): Visų pima, jis man parašė kiek aš noriu už savo sultan ,aš pasakiau,kad aipe 350-370k ,tada jis sako as neturiu pinigų ir ,kad nupirkčiau už kreditus ,visus įrodymus matysite ss tada aš parašiau specialiai ,kad nežinau jis parašė ,neapgausiu ir pan. tada nuvažiavime prie mano namo ten jis dar kartą parašė ,kad jis pats nori ,aš jam daviau mašiną ir jis atsijungė vėliau prisijungė sako važiuojam i nuotolesnę vietą ir išmetė iš mašinos ir pasakė ate. ss: http://imgur.com/a/Lpe86atsiprašau ,kad neišeilės. Tu isičiuhink norėčiau tą sultana nusipirkčiau iš tėvo susitares o čia su savo tom fotkėm turiu fotke kaip tu man siūlai duot kredu už sultana. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 25, 2016 Abu žaidėjai bus užblokuoti už serverio daiktų pardavinėjimą už realius pinigus. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose