Sabas_Brown 372 Parašė Spalis 30, 2016 Šablonai: Prašant pagalbos: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Sabas 2. Kokios pagalbos jums reikia: Dėl Steam 3. Kuo plačiau apibūdinkite savo problemą: Užsirakinau steam acc , nemoku atsilockint , authencitor neturiu galimybės , per telefono nr irgi nėra galimybės atsigražint . Gal kas žino kur ir kaip atsigražint ? Skoloj neliksiu , parašykit PM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
J'Skinny 104 Parašė Spalis 30, 2016 Sveikas, bandyk rašyti supportui, gal padės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Spalis 30, 2016 Sveikas, bandyk rašyti supportui, gal padės. Šitą ir pats suprantu , tik niekur nerandu kur , ir kaip , kokiu blanku rašyt ir pnš .. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 30, 2016 Tu esi prisijungęs prie steamo per savo PC ar niekur neturi prieigos prie savo paskyros nustatymų? Man kaip buvo, tai aš per kompiuterį buvau prisijungęs, o mobile authentificator praradau, bet atsigrąžinti nebuvo sunku. Jei tas pats galiu pabandyti padėti. (Papildau su linku: https://help.steampowered.com/en/wizard/HelpWithSteamIssue/?issueid=809) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Spalis 31, 2016 Ar pavyko susitvarkyti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 3, 2016 Temą rakinu. Kadangi pats esu su šia problema susidūręs, jei ką vėl rašyk asmeniškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose