Ali_Pacino 113 Parašė Sausis 21, 2015 nenustebęs kad tokie geri darbai, gi ernė darė, ko čia stebėtis, bet matos, patobulėjęs tai neveikiškai, mldc, tavo darytom pamokom ir pats pramokau su ps, šaunuolis, gražūs darbai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Sausis 21, 2015 Gražu visai,bet ar tai tikrai tavo? nes teko jau tokius darbelius matyti kažkur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erne_Vtyy 7 Parašė Sausis 21, 2015 Gražu visai,bet ar tai tikrai tavo? nes teko jau tokius darbelius matyti kažkur. Tai esu ne vien čia įdėjas , žaidimų forumuose ir supergames ir pnš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 21, 2015 Darbai mane sužavėjo,jie tikrai verti dėmesio. Sėkmės tau tolulėjant dar labiau Erne. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 21, 2015 Gražūs visai tokie, bet manau nesi apsisprendęs kokiame serveryje žaisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erne_Vtyy 7 Parašė Sausis 22, 2015 Gražūs visai tokie, bet manau nesi apsisprendęs kokiame serveryje žaisti Jeigu sukuriu tema , reiškia žaidu čia? Aš visur kuriu temas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kuriaga_Fox 0 Parašė Sausis 22, 2015 Sveikas erne, zjbs darbai, gal galėtum man tikį padaryt? kad rašytusi Kuriaga? http://ifreak19.deviantart.com/art/Forum-s-signature-19-447467783krč tuoj į pm parašysiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 23, 2015 Ernė yra jėga !! Sėkmės seniuk, nesustok. Tobulėk nors tau jau mažai trūksta iki tobulumo ;3 Erne_Vtyy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 24, 2015 Darbai gražūs, bet su vieno žmogaus tai nepalyginsi. Tai sėkmės ateityje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kleras 2 Parašė Sausis 25, 2015 na gan neblogai neblogai sekmės toliau.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adidas_Never 20 Parašė Sausis 26, 2015 Nice kurk toliau manau tikrai verta yra demesio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Black_Whisky 2 Parašė Sausis 26, 2015 Wow. Kai kurie tai tobuli, o šiaip visi tai pakankamai gražūs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Xray 0 Parašė Sausis 27, 2015 (redaguota) Mldc Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 15, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 15, 2015 Tema nebe aktyvi, rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose