Arijus_Ltu 407 Parašė Kovas 8, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Arma_Speed • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Paulius_Ghost • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čytinimas jei telinas zmogus su /atp jo nemėto iš serverio uz AirBrk. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : http://www.part.lt/img/3cfdfce2bb75be27da9f577788e2161d454.jpg Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Costner 49 Parašė Kovas 8, 2015 Pavizdžiui gali pakibti kurnors ir išmeta iš serverio. Mane buvo jau pora kartu išmete už Airbrake nors nieko nenaudojau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius'Ghost 9 Parašė Kovas 8, 2015 Paprasta komanda /atp.Situacija buvo tokia, kad buvo Kevin ant to stogo mane buvo /get aš sutikau ir mane kiaurai stogą perkėlė ir aš su savo pažimėtu /atp nusitelinau prie kelio ir vėl mane išmetė tad čia turbūt bugas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Kovas 8, 2015 Paprasta komanda /atp.Situacija buvo tokia, kad buvo Kevin ant to stogo mane buvo /get aš sutikau ir mane kiaurai stogą perkėlė ir aš su savo pažimėtu /atp nusitelinau prie kelio ir vėl mane išmetė tad čia turbūt bugas. Nesiginčysiu, gal ir bugas, tad laukiam Edžio verdinkto ir sužinosim teisingai... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Kovas 8, 2015 Anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose