Domis_Adidas 19 Parašė Lapkritis 2, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Domis_Adidas 2. Suteikite daugiau informacijos apie parduodamą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t, bagažinės inventorius): Bagažinėje nieko nėra. Kita informacija nuotraukose. 3. Pateikite parduodamos transporto priemonės nuotraukas (išvaizda, informacija, bagažinės vidus, nuotrauka su rida): http://imgur.com/a/g9Uek 4. Kaina, kiek norite gauti už transporto priemonę: Pradėti siūlyti nuo 250k 5. Papildoma informacija: - Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 835 Parašė Lapkritis 4, 2016 Sveiki. Mano siūloma suma būtų: 260.000 eurų. [260k]. Jeigu sudominau, galite kreiptis į mane serveryje arba forume A.Ž. žinute. Siūlomą sumą tikrai turiu, tai galite pamatyti serveryje paspaudę ant mano profilio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domis_Adidas 19 Parašė Lapkritis 4, 2016 Transportas parduotas žaidėjui Vycka_Flex už 260 000 eurų sumą. Galite rakinti temą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 4, 2016 Tema rakinama. Transportas parduotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose