Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 19, 2015 Sveiki, prisiminiaum kad kažkur kampe esi paslėpęs photoshop'ą, tai va atradęs bandžiau prasilaužt užtrukdamas vis kelias minutes: Išvadas pasidarysite patys Mantvis_Daedo Belgas_Granata 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 19, 2015 Visai gražiai gavosi, gal man sukurtum koki parašiuka ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Sausis 19, 2015 Visai gražiai gavosi, gal man sukurtum koki parašiuka ? Laisvai, ant mano profilio yra nurodytas skype Pakviesk - sukonstruosiu ir tau kažką Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 19, 2015 Na greitas darbas, žole užrašas ir baigta. Paprastutis bet gerulis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
LENKAS 6 Parašė Sausis 19, 2015 Aha geras gerai atrodo bet ta žolė už stock nelabai tinka aišku reikėtų kažko su serveriu, bet suprantu ir skaičiau dariai tik šeip, todėl nėra dėl ko smerkti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Sausis 20, 2015 Nu nežinau, man kaip pačiam užsiemant PS darbais tai nieko įpatingo, na bet neužpik, tai tik mano nuomonė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 20, 2015 Visai gražiai ir įdomiai sugalvojai ,sėkmes tau,manau reikėtu )dar biš Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Sausis 20, 2015 Neblogas, visi pagaliau pagavo prasmę GreenSide, nes kurdavo ten su mašinom miestais ir t.t Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 20, 2015 Graziai graziai kaip taip jau is lempos. Geras gavosi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gholas_Lokys 1 Parašė Sausis 20, 2015 (redaguota) Šaunuolis, visai neblogai padaryta Sėkmės tau! Visi parašyti pranešimai http://greenside.lt/ forume turi būti argumentuoti ir atitinkantis forumo temos turinį; Visur tie patys pranešimai. Vartotojas baudžiamas be žodinio įspėjimo. Redaguota Sausis 20, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 20, 2015 Nu toks jau labai paprastas tas parašiukas atrodo,bent jau man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 20, 2015 Labai paprastas. Ir dėmesio netraukia.. O šiaip visai nieko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 20, 2015 Neblogas parašas, gražus fonas, bet teksto raidės man nelabai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Toks paprastas, ir tikrai visai neblogas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Curry 4 Parašė Sausis 20, 2015 Labai paprastas bet gražus parašas. Pasiimsiu, gal pravers kadanors Dėkui bei sėkmės! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
PaularDo 8 Parašė Sausis 20, 2015 Viska tu moki arvydai mldc sekmes tau darbuose Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 20, 2015 Visai gražiai, bet kadangi čia žaidimas, o ne realybė, tad būčiau panaudojęs iš žaidimo ar filmuko foną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose