Edvinas_Linevicius 1 Parašė Lapkritis 5, 2016 1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Edvinas_Linevicius 2. Suteikite daugiau informacijos apie norimą transporto priemonę, (Pavadinimas, Rida, /tdėžės privalumai, t.y spalva, spoileris ir t.t): Sultan,visa kita nesvarbu. 3. Kaina, kiek ketinate sumokėti už transporto priemonę: Nuo 150k iki 250k. 4. Papildoma informacija: Man reikia sultano gali ir be tune svarbu kad sultan'as kas turi ar nesu prisijunges zaidime pakvieskite i skype edvinas11291 pakalbesim ar susitarsim dėl laiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw'White 0 Parašė Lapkritis 5, 2016 Rytoj dieną, kai atblokuos mane turiu pasiūlyti Sultan'ą su spoiler'iu ... 1Daužtumas kažkur 50ridos.. Kaina ; 260k pasitaupyk 10k ir išeis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pacan Marozas 419 Parašė Lapkritis 8, 2016 http://www.part.lt/img/23d8b56ec7bed8b94eab3bee8ca1a28436.pngSiūlyk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 14, 2016 Tema rakinama. Atitikusi taisykles tema bus užrakinta savaitę nuo temos sukūrimo, man užrakinus temą vienintelis būdas ją atrakinti yra susisiekti su manimi Asmenine Žinute (A.Ž.). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose