Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 20, 2015 Sveiki, yra žaidžiančiu CS:GO? Pamaniau , ant vakaro einant galėtume visi drauge sužaisti. Kas sužaistu, priimkite į steam'a Shiupelis1 Ir šeip , papasokokit ką gero turite inventoriui, koks rankas ar betinat ir panašiai... Padarom diskusijas apie CS:GO ^^ Mindaugas_Parkour 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas_Parkour 32 Parašė Sausis 20, 2015 TUriu acc su Gold nova 3, bet reikia nusimažinti bšk nes su niekuo lošti negaliu iš draugų ir šiaip per sunku INV turiu raktų ir kas geresnio tai ak-47 blue laminate. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 20, 2015 Žaidžiu CS:GO su botais Kadangi neturiu steam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Sausis 20, 2015 Nių vo, tai pradėsiu. Steamo name - Neonkė69. Rankas labai mažas kagandi neseniai pradėjau lošt - Silver>>(2) Skinu turiu apie 13, ir iš jų geriausi yra P2000- StatTrak Pulse. M4A1-S Basilisk, ir P90 Module. Tai va tiek, ir dėl to vakaro pažaidimo, gal galėsiu galėsim sumest Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 20, 2015 Galėsim vakare sumėst. Mano pačio rankas ne ką geriausias bet.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 20, 2015 CS:GO pradėjau žaisti neseniai.. Esu gold nova 1, turiu m4a4 griffin ir pora dėžių. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Luizas_Sanchez 21 Parašė Sausis 20, 2015 Turiu du acc, vienas Silver IV kitas silver Elite, vieno inventorius pustuštis, tik basiliskas m4 yra, kitam nemažas bet mažai vertas (iš dropų inventorius) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 20, 2015 CS:GO gal jau lošiu apie puse metų, rankas Distinguished Master Guardian 2, skinų labai gerų neturiu, AWP Pinkddpat, Assimov P90, ir Gut Knife Safari Mesh. P.S galiu ką nors paboostinti(padėti keltis ranką) dėl to į pm. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 20, 2015 CS:GO gal jau lošiu apie puse metų, rankas Distinguished Master Guardian 2, skinų labai gerų neturiu, AWP Pinkddpat, Assimov P90, ir Gut Knife Safari Mesh. P.S galiu ką nors paboostinti(padėti keltis ranką) dėl to į pm. Tau čia lievi skinai? :DDD Bleha, aš su viena deže sedžiu , va čia yra lievi daiktai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 20, 2015 Galbūt ne čia klausių, nes katik atsiuntčiau cs:go kiek kainuoja tas Steam, bei kaip tuos daiktus ar skinus gaut ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Top_Gear 0 Parašė Sausis 20, 2015 aš žaidžiu, galėsim kartu sumest ant vakaro Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 20, 2015 Sveikas mano cs go rangas Ledendari eagle,greit gal ir master,bet aš cs go 2 metus žaidžiu labai daug pralošiau 5800~ skype ernestas5522,turiu daug ko nereikalingo invertriuje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Coffe 0 Parašė Sausis 20, 2015 Gold nova II bet buvau MG1 po pertraukos grįžau ir nu derankinau acc:D tai po biški grįžinėjų.Brangiausią ką turiu M4a4 griffin.Skype : rokiuxas11 jei kas norėtų sumesti . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 21, 2015 Gal kas eitu po pusvalandžio sumest? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 21, 2015 Gal kas eitu po pusvalandžio sumest? Galėsim, pakviesk ClowN- , koks rangas? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 21, 2015 Galėsim, pakviesk ClowN- , koks rangas? Silver Elite. xdd Buvau gold nova 1 bet nukritau.. ;// Lengviau bus žaist, dzin. ^^ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Micheal_Shadow 15 Parašė Sausis 21, 2015 Sveikas,žaidžiū CS:GO parašyk man į AŽ,galėsim sulošt kada... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius_Čili 86 Parašė Sausis 21, 2015 Silver elite nukritau, rusai "*cenzūra*AI" atsiprašau, bet rimtai per juos vis žemiau ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 21, 2015 Tau čia lievi skinai? :DDD Bleha, aš su viena deže sedžiu , va čia yra lievi daiktai Na šeip jo. Kai tiek lošiu tą CSGO, draugai turi daug geresnių itemų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Camel_Active 1 Parašė Sausis 21, 2015 Rankas: nova1, turiu du acc, antras be ranko. Turiu ak47 vulca, guardian, rakta viena, neseniai atsistočiau po biški anš šaibu, turėjau ir daugiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 22, 2015 Pralošiau beveik viską betindamas, bet liko apie 400-500 raktų, Bayonetas, Flip knife ir šiaip junko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 22, 2015 Na šeip jo. Kai tiek lošiu tą CSGO, draugai turi daug geresnių itemų. tai reiškia aš vienintelis bomžas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dash_Berlin 0 Parašė Sausis 24, 2015 Esu Silver III , žaidžiu puse metų. Inventorius toks š.... P200 Corticera MW Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 24, 2015 Esu Silver III , žaidžiu puse metų. Inventorius toks š.... P200 Corticera MW Beveik niekuom nesiskreriam silver 4 Priimk, sulošim po starto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jaunasis_Jaguaras 15 Parašė Sausis 24, 2015 Sveiki. Žaidžiu csgo gan neilgai, esu silver IV , inventoriuję ~7 skinai, visi lėvi. Erce_Pukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose