Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 24, 2015 Sveiki. Žaidžiu csgo gan neilgai, esu silver IV , inventoriuję ~7 skinai, visi lėvi. Sveikas Milašiau, malonu tave čia matyt iš senu veidu xd. Pas mane taipogi dėl lievu skinu.. Tradinu chromo case, gal kam reikia? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 Nickas- yosare. GN3, inv, inventoriuje galit pažiūrėt, gal ką galėsim tradint. BTW, ką manote apie šį mačą? BO1 http://prntscr.com/5wgrha Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 24, 2015 There was a problem listing your item. Refresh the page and try again. Ką čia reiškia , chromo case noriu parduoti marketui bet neina.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 24, 2015 Kas eina dabar cs:go skubiai reikia vieno žmogaus, ir į teamspeaka !!ē Priimkit į draugus steam : shiupelis1 FAST Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Sacra 0 Parašė Sausis 24, 2015 There was a problem listing your item. Refresh the page and try again. Ką čia reiškia , chromo case noriu parduoti marketui bet neina.. Problema kažkokia su market'u. Daugeliui čia taip. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Makko_Cruz 0 Parašė Sausis 24, 2015 rA` kvieskit palosim Pažeidei taisyklė: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bugzy_Malone 0 Parašė Sausis 25, 2015 Pakvieskit į steamą: LeKal , kolkas unranked nes neseniai gavau CS GO ir po kiekvieno competitive matcho gaunu po 21 val cooldown'ą.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Sausis 25, 2015 CS:GO gal jau lošiu apie puse metų, rankas Distinguished Master Guardian 2, skinų labai gerų neturiu, AWP Pinkddpat, Assimov P90, ir Gut Knife Safari Mesh. P.S galiu ką nors paboostinti(padėti keltis ranką) dėl to į pm. dmg tik vienas rankas tėra :DD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 25, 2015 Trūksta 2 Žaidėju , kad suloštume Competitive. 11.20 Kažkur einam. Ateikit i cs:go kanalą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Chistagon 54 Parašė Sausis 25, 2015 http://steamcommunity.com/profiles/76561198096169554830 valandu 233 comp win buvo gn 3 [ dėl steam klaidos kritau į silver elite master ] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tunex_Smith 89 Parašė Sausis 25, 2015 CS:Go nesenai įsigijau tad galėtume vakare pažaisti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Andrius_Second 0 Parašė Sausis 25, 2015 Turiu CS:GO netgi du acc. Esu Master Guardian II, būtu įdomu sužinoti koks tavo gal galėtume kada sužaisti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovis_Silver 9 Parašė Sausis 25, 2015 tai reiškia aš vienintelis bomžas.. Tai pradžioj mano itemai ne ką geresni buvo. Kai tradini žiūrėk, kad bent pora centų tau nauda būtų, ir būtinai pasižėk ar kas nors tradina tą itemą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erce_Pukas 4 Parašė Sausis 25, 2015 Kas cs:Go po 10min? 19.40 renkames į cs:go kanala teamspeake.. !! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose