Blake_Diaz 14 Parašė Lapkritis 7, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: John_Baronas• Jūsų vardas realybėje (jei turite, mėgstama pravardė ) : Vardas paprastas : Orestas. Pravardė : Orka • Jūsų amžius, gimimo diena (gal kas nors pasveikins su gimtadieniu ): 11Metų. 2005-05-31• Jūsų gyvenamasis miestas: Raseiniai. Mergikės pm ;D• Jūsų kontaktai (nebūtina, bet pageidautina): Skaipz orestas.kaupas <- fb netoks • Apibūdinkite savo charakterį: Esu draugiškas, draugų neturiu. Juokauj.. Turiu aš tų draugų. Tai va aš esu draugiškas, prikolnas žeurei.• Kokia jūsų mėgstamiausia sporto šaka?: Krepšinis <33 5 Metukai alright.• Kuo galite pasigirti, kuo esate išskirtinis iš kitų?: Pff, visi žino kad aš turiu 11metukų ir turiu 1.70cm ūgį ;O • Kuo užsiimate? Kuo domitės? Ką veikiat laisvalaikiu?: Užsiimu krepšiniu, tai mano laisvalaikis ir kasdieninė veikla. • Kaip pradėjote žaisti SA:MP?: Su draugeliais nebuvo ką veikt todėl nuėjom į betkokius freeroam'us ir iš jų pradėjom eit į normalius srv.• Iš kur sužinojote apie GreenSide projektą?: Draugeliai užsiminė kad yra kažkoks naujas geras srv. Sakau gal žinot, sako greenside kažkoks.• Jūsų serverio autoritetas, į ką lygiuositės, ko sieksite?: Suprantat. Norėsiu kažko pasiekt, tai man autoritetų nereikia, nes viską imsiu iš savęs. • Jūsų gyvenimo autoritetas, ko sieksite realybėje?: Realybėje sieksiu aukštos krepšinio karjeros.• Ar turite brolių, seserų, augintinių?: Turiu brolįį <3 (18metukų) Sesutęę <3 (19metukų) Vokiečių aviganę(šunį, 4metai.) Kątinėlį (sr, dahuja metų, jau eina į pabaigą )• Ar turite merginą(vaikiną)?: Turiu mergikę • Jei norite dar plačiau papasakokite apie save: Okei. Esu iš Raseinių raj. Mėgstu krepšinį. Gana jo? • Jūsų nuotrauka (privaloma): Galvojau nereiks, okei, traumuosiu jumis. Visi mes mylim paloskes yo? http://imgur.com/a/N7zQG Begantis_Banginis 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wolking_Dead 72 Parašė Lapkritis 8, 2016 Sveikas , sėkmės severyje linkiu pasiekti tai ko nori. Dioba_Launch 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lauris Drift 120 Parašė Lapkritis 10, 2016 Orka :DD gera pravarde sėkmės serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Lapkritis 16, 2016 Sveikas Oresto, Orka įdomi pravardė, sėkmės Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 30, 2016 Tema rakinama. Nuo paskutinio parašyto pranešimo joje praėjo 14 dienų. Dėl atrakinimo kreipkitės asmeniškai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose