Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 11, 2016 Sveiki, dalinsiuos avatarais iš kito nesenai atsiradusio projekto, tad jie nėra mano ir manau. Jeigu pamatysiu didelį norą, kad įkelčiau dar - įkelsiu dar. #1 smotrim Mrs Nobody 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Lapkritis 11, 2016 Kaip paprasta- įkelti svetimų avatarų ir iš to rinktis like Kai pats sukursi- tada ir kelk, betkas čia gali įkelt tų avatarų. Avatarai tai geri, bet man nepatinka, kad už tai like nori. P.S ir neapsimesk, jog nesupranti apie ką aš šneku ir neatmazink. Mrs Nobody 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 11, 2016 Kaip paprasta- įkelti svetimų avatarų ir iš to rinktis like Kai pats sukursi- tada ir kelk, betkas čia gali įkelt tų avatarų. Avatarai tai geri, bet man nepatinka, kad už tai like nori. Nei aš čia bandau rinktis tuos laikus, nei ką. Tiesiog įkėliau, kas norės tas naudos. Kad parašiau „Jeigu pamatysiu didelį norą, kad įkelčiau dar - įkelsiu dar“ tai nereiškia, kad prašau tų laikų, tiesiog komentuokit ar norit dar, ar ne. Visiškai to nesureikšminu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Lapkritis 11, 2016 Avatarai nėra tobūli, todėl sorry nenorėčiau, jog keltum kažkokio žmogaus avatarus Labai prastas CC Johnny Mangano 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
West'Garning 40 Parašė Lapkritis 11, 2016 (redaguota) Kaip paprasta- įkelti svetimų avatarų ir iš to rinktis like Kai pats sukursi- tada ir kelk, betkas čia gali įkelt tų avatarų. Avatarai tai geri, bet man nepatinka, kad už tai like nori. P.S ir neapsimesk, jog nesupranti apie ką aš šneku ir neatmazink. Bandai forume kažka įrodyti , į žaidima net bijai prisijungt , nes už*cenzūra*ins? Jsn. Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Lapkritis 11, 2016 Teddy Wudson Modestas_Light 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Lapkritis 11, 2016 Bandai forume kažka įrodyti , į žaidima net bijai prisijungt , nes už*cenzūra*ins? Jsn. Galbūt manęs nedomina prisijungti į serverį, nes nesu ten nieko palikęs ? Ir kas ten manę užcenzūrins, tu ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
West'Garning 40 Parašė Lapkritis 11, 2016 Galbūt manęs nedomina prisijungti į serverį, nes nesu ten nieko palikęs ? Ir kas ten manę užcenzūrins, tu ? Jei serverį nieko nepalikes , ką čia palikęs ponuli? Juokdarys Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny Mangano 89 Parašė Lapkritis 11, 2016 Jei serverį nieko nepalikes , ką čia palikęs ponuli? Juokdarys Gal man įdomiau diskutuoti negu žaisti ? Ir beto matau kas čia susitarę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
West'Garning 40 Parašė Lapkritis 11, 2016 Gal man įdomiau diskutuoti negu žaisti ? Ir beto matau kas čia susitarę Tai taip taip susitare stpdw. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Lapkritis 11, 2016 Kuomet mašinų tematika man ne prie širdies tai už pirmus tikrai paspausiu patinka ir lauksim kitų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Enrique_Fernandez 11 Parašė Lapkritis 12, 2016 Puikiai atrodo reikės pačiupti koki viena. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Neymar Junior 1 Parašė Lapkritis 14, 2016 Gražūs visai, dėkui pasiimsiu viena. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Team 0 Parašė Lapkritis 14, 2016 Haha. Paprasti forumo avatarai, bet dėkuj, bet mažai labai jų . Gal kam reikia, daug forumo Avatarų? [1500 Avatarų viduje] - Atsisiuntimas: TSISIUNTIMAS ČIA Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Lapkritis 15, 2016 Viena pavoksi ir išsisaugosiu, jai tai nebus vandalizmas (joke) šiaip patiko ačiū, jog daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Lapkritis 19, 2016 galėtum didesnius padaryt, bet visai nieko kolekšion ( kas čia per itemas :? ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 20, 2016 Tema rakinama autoriaus prašymu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose