Toby 2 Parašė Lapkritis 11, 2016 hello there norėčiau pasidalint su greenside auditorija avatarų kolekcija. Dalis yra ir mano avatarų, ir didžioji dalis jų - ne mano, tiesiog viską sumesiu į vieną ir galėsite naudoti į sveikatą žiūrėsiu, gal ir update'insiu ir toliau plėtosiu savo kolekciją kuria esu pasidalinęs ne viename puslapyje, tačiau žinoma - jei tai jums patiks ar šiaip sužavės - update'insiu ( atnaujinsiu, pridėsiu daugiau, naujų ). ! avatarų gali būt ir iš senesnių pačio greensideo žaidėjų temų, nepykite, tačiau seniau bekurdamas + darymas galeriją/kolekciją, ėmiau iš visur ! • Merginų avatarai • • Miestai/horizontai • • Vaikinai • ~~~~~update will be soon~~~~~ Dar ir po skriptu parašau ( kad neatsirastų klounų, kurie nepaskaitę aprašo komentuoja, kad esu apsišaukėlis ), kad DIDŽIOJI dalis nėra mano, tiesiog dalinuosi savo kolekcija AkA Michael_Toreno 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 11, 2016 Tai kad čia vos ne visi avatarai nėra tavo, tik ~3 stockai nematyti. Dauguma jų iš ryžo projekto avatarų galerijos. Čia dar matau savo pora avatarų kuriuos buvau įkėlęs ankščiau tam projekte juokdarys esi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
smotrim 25 Parašė Lapkritis 11, 2016 Tai kad čia vos ne visi avatarai nėra tavo, tik ~3 stockai nematyti. Dauguma jų iš ryžo projekto avatarų galerijos. Čia dar matau savo pora avatarų kuriuos buvau įkėlęs ankščiau tam projekte juokdarys esi. Dalis yra ir mano avatarų, ir didžioji dalis jų - ne mano.. Persiskaityk pirma ką rašo žaidėjas tuomet komentuok. Toby 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 11, 2016 Dalis yra ir mano avatarų, ir didžioji dalis jų - ne mano.. Persiskaityk pirma ką rašo žaidėjas tuomet komentuok. Nu kad ir perskaičiau, bet jeigu rašo, kad dalis yra ne jo, o dalis jo tai manau suprantama, kad bent puse avatarų yra jo, ir ne jo. Tai tu čia pirmas perskaityk ką jis rašo, o tada cituok mano pranešimą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Toby 2 Parašė Lapkritis 11, 2016 Tai kad čia vos ne visi avatarai nėra tavo, tik ~3 stockai nematyti. Dauguma jų iš ryžo projekto avatarų galerijos. Čia dar matau savo pora avatarų kuriuos buvau įkėlęs ankščiau tam projekte juokdarys esi. Kaip gaila, kai eilinis klounas iš vaikų darželio ateina ir žiūri tik į darbų turinį, bet aprašo nepaskaito. „Šiuolaikinis jaunimas“. Jei kuris nors iš mūsų ir yra juokdarys, tai tu, vaikine O kas tau tarp kitko sakė, kad jų pusę yra mano ? Jei net nežinai sąvokos "dalis", vajėtaus, ne sampe tau sėdėt, o mokykloj viršvalandžius mokytis. Taip, yra keli ir mano, todėl ir paminėjau, kad tik dalis yra maniškiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
AkA 76 Parašė Lapkritis 11, 2016 Neblogi. Pora nuderinau . Žalia spaudžiu bent kad neblogus suradai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Enrique_Fernandez 11 Parašė Lapkritis 12, 2016 Gražus, dauguma pasiemiau panaudosiu kur gal pamegintsiu editinti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matt_Fatality 5 Parašė Lapkritis 15, 2016 Labai didelė nematytu avatarų kolekcija, ir visi tikrai labai gražus, na ką nesustok ir toliau kelk ir didink ta savo turima avatarų kolekcija. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kevin_Connor 248 Parašė Lapkritis 16, 2016 Šeip man patiko, bet pora avataru tikrai ne tavo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gruodis 3, 2016 TEMA RAKINAMA: • Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose