Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 20, 2015 Nu va kelkite savo moto nuotraukas kubaturas ir pavadinimus Mano Yamaha Areox 125cc Kitas draugelio gamino pats Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tadas_Bass 176 Parašė Sausis 20, 2015 Tavo tai geras apratas , pats su panašiu kažkada važinėjau . bet draugelio tai privertė nusijuokt tas priekinis ratas , taip juokingai atrodo vairas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 20, 2015 Jo bet gerai eina jis :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Outside 8 Parašė Sausis 20, 2015 mano toks, mistika, 420cc Marius_Berlingo 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sweet_Johnson 0 Parašė Sausis 20, 2015 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Sausis 20, 2015 Dėja neturiu moto foto,bet turiu enduro ,tasai iš kairės (Y) Samadzelka,maladėc jog turit užsijiemomo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 20, 2015 Patikėk, tas čiuvakas turi rankas geras, jei pats sugeba viską pasidaryt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Loftas_Gargaras 1 Parašė Sausis 20, 2015 Beeem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 20, 2015 Va šitoki aparata žadėjau pirkit irgi Honda cbr čia 125cc? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Loftas_Gargaras 1 Parašė Sausis 20, 2015 Va šitoki aparata žadėjau pirkit irgi Honda cbr čia 125cc? teip Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Sausis 20, 2015 dėčiau visus mocus pas mane 81 kw Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Loftas_Gargaras 1 Parašė Sausis 20, 2015 dėčiau visus mocus pas mane 81 kw Tai kad nevisus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 20, 2015 Neturiu jokio moto, jei turėčiau jau seniausiai būčiau įkėlęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 20, 2015 250cc kinietis, bet eina tikrai gerai. Čia kaime pas močiute ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Conner 7 Parašė Sausis 20, 2015 Kolkas tik stumimo jėga jus pavyti galiu ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 20, 2015 Šauniu apraturu turit mldc mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_White 13 Parašė Sausis 20, 2015 Turėjau seniau suzuki 49cc tai atidraskiau stipriai ir pardaviau, dar tūrėjau keturatį kinėtišką 110cc bet ėjimos buvo neblogas Šitas keturatis ne mano bet toks viens pri vieno buvo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas 23 Parašė Sausis 20, 2015 Tavo vaizdas gražus, bet iš tiesų tikiu jog savadarbis geriau eina t.y. tavo draugo. O ir šiaip jeigu reiktų rinktis, tikriausiai rinkčiausi tą mėlyną, tik truputį ties išvaizda reiktų padirbėt . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Belgas_Granata 12 Parašė Sausis 21, 2015 Kuri mėlyna? Jei apie ta ruskini, tai čia ta foto kai pasidarė važiavom pasivažinėt. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose