Enjoy_Kenas 49 Parašė Lapkritis 16, 2016 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Enjoy_Kenas • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Turiu pora pasiūlymų: 1. Gs gamykloje įrengti pickup'a kuris rodytu Top10 geriausiu darbininku (turinčiu daugiausiai taškų). 2. Gs gamykloje kas 100 tašku duoti kokia nors premija (pvz: 1k). 3. Įrengti dar vieną darbą, elektronikos gamyba. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1. Manau būtų žaidėjams (ypač naujokam) siekti būti Top10. 2. Pagal mane dirbtu daugiau žmoniu gamykloje, nes yra tokios šiokios premijos. 3. Žaidėjai norėtu išbandyti nauja darba. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Papildau 3. Elektronikos gamyba, ją galėtu gaminti nors ir 0 tašku turintis žaidėjas šis darbas eitu prieš konvejerius, šio darbo darbininkas turėtu imti pvz. telefono gamybai: mikroschemą, ekraną, baterija ir tt. sunešę viska ant stalo jie daro ta telefoną spaudinėdami Y. (Tas pats kaip sandėlyje tik čia būtų legali veikla). Darbo eiga: 1. Užimi savo stalą. 2. sunešioji visas telefono dalis. 3. Spaudi daug kartu Y kol būs 100 %. 4. Nuneši į nurodyta vietą ir spaudi Y. 'Duffas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
'Duffas 51 Parašė Lapkritis 21, 2016 Aš esu UŽ kadangi gamykloje beveik niekas nedirba, o jei padarytu premijas top10 Būtų motyvacija dirbti gamykloje BENT JAU MAN! Enjoy_Kenas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose