Paulius'Rays 58 Parašė Lapkritis 18, 2016 Dalinuosi savo senu video, noriu išgirst nuomonių apie jį.Galvoju vėl pradėt driftint ir kurt klipus. Michael_Toreno Edga_Bmw J'Skinny 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Lapkritis 18, 2016 čia gi handlingas akivaizdus:d tokius posukius vien w+A/D lauždamas tik užsisukt ir sustot gali. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Lapkritis 18, 2016 Drouugeli, savoj formoj Paulius'Rays 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius'Rays 58 Parašė Lapkritis 18, 2016 čia gi handlingas akivaizdus:d tokius posukius vien w+A/D lauždamas tik užsisukt ir sustot gali. :DDDDDDDDDDD nesvaik :DDDDDDd jeigu pats taip nesugebi tai dar nereiskia kad handlingas :d as irgi ne per vienus metus mokiausi, beto jokie cia w+ad joypadas čia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Toreno 25 Parašė Lapkritis 18, 2016 :DDDDDDDDDDD nesvaik :DDDDDDd jeigu pats taip nesugebi tai dar nereiskia kad handlingas :d as irgi ne per vienus metus mokiausi, beto jokie cia w+ad joypadas čia. šiaip tai sakei eini miegot.. Mode, nu davaice, susuk ryt prieš mano akis serve, savo driftuką Paulius'Rays 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas Mlg 178 Parašė Lapkritis 18, 2016 šiaip tai sakei eini miegot.. Mode, nu davaice, susuk ryt prieš mano akis serve, savo driftuką Ok su admiralu kk why not Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kafka 93 Parašė Lapkritis 19, 2016 Driftini labai gražiai , bet kol nenufilmuosi drift'o greenside serveryje tol aš nepatikėsiu kad čia tu driftini. Be to gal čia išvis ne tavo video. Jei tavo tai gerai driftini. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Lapkritis 19, 2016 greenside taip padarai prie mano akiu patikesiu kad tavo bet mldc kad nepatingejai surast videjo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Paulius'Rays 58 Parašė Lapkritis 19, 2016 Driftini labai gražiai , bet kol nenufilmuosi drift'o greenside serveryje tol aš nepatikėsiu kad čia tu driftini. Be to gal čia išvis ne tavo video. Jei tavo tai gerai driftini. Joypadą pardavęs, galvoju kitą pirkt kai nusipirksiu galėsiu padaryt ir greenside lengvą klipuką Matai kame varkė, čia drifto serve,o greenside visokie spidometrai viskas trugdo, nosas baigiasi ir t.t. o drifto serve nueini pasaulį išsisaugoji vietą poto kai atsimuši atsiteleportuoji atgal, mašina auto fix, nosas nesibaigia. P.s. ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Svečias Parašė Gruodis 3, 2016 TEMA RAKINAMA: • Nuo paskutinio jos aktyvumo praėjo daugiau negu 2 savaitės ( 14 dienų ). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose