Dovydas_ 0 Parašė Lapkritis 21, 2016 (redaguota) Sveiki taigi nusprendziau musu mielam serveriui daugiau darbu nes naujokams prireiktu mano nickas zaidime Dovydas_Jursys Tie darbai gali buti Advokatas 2500xp Autobusu vairuotojas 500xp siukslevezis 100xp verslininkas 3500xp Mano pasiulymas butu naudingas tam kad naujokams butu lengviau uzsidirpti pinigu and xp Su pagarba "Dovydas" Narys įspėtas žodiniu forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama kurti naują temą nesilaikant forumo numatytų taisyklių (anketos šablonas ir pan.); Redaguota Lapkritis 21, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
R_Smailys 107 Parašė Lapkritis 21, 2016 Pildyk pagal anketa nes isp pareis o antra ideja beverte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_ 0 Parašė Lapkritis 21, 2016 Pildyk pagal anketa nes isp pareis o antra ideja beverte Sveikas atsiprasau jei kas ka ten blogai padariau nes kai pirma diena cia losi nelengva tai atsiprasau soriukas jei blogai paskaitysiu ten ta anketa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 21, 2016 Norint kurti temą šioje skiltyje reikia naudoti anketos šabloną, kuris yra čia. Apie idėja, tai manau tikrai serveryje darbų su pakvietimu ar be nereikia, nes jų yra užtektinai. Ir taip miesteliai visokių daiktų, darbų, objektų, namų prikišti tad manau naujų darbų bazėms vietos nebūtų, bet dėkui kad daliniesi savo idėjomis. Dovydas_ 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_ 0 Parašė Lapkritis 21, 2016 Pildyk pagal anketa nes isp pareis o antra ideja beverte Tiks atsiprasau uz sutrugdima ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_ 0 Parašė Lapkritis 21, 2016 (redaguota) Nesupratau as redakaves buvau pagal anketa Narys įspėtas forumo įspėjimu dėl forumo taisyklių nesilaikymo: • Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; (du pranešimai iš eilės) Redaguota Lapkritis 21, 2016 Teddy Wudson Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Light 35 Parašė Lapkritis 21, 2016 CITUOJU: Norint pasiūlyti savo idėją turi pildyti pagal anketos šabloną, kurį įklijavau apačioje. • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Nes kitaip gali gauti forumo įspėjimą už netvarkingą temos rašymą, tad nusikopijuok, įklijuok ją ir atsakyk į tuos klausimus. Jeigu dar reikės pagalbos kreipkis a.ž. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dovydas_ 0 Parašė Lapkritis 21, 2016 Norint kurti temą šioje skiltyje reikia naudoti anketos šabloną, kuris yra čia. Apie idėja, tai manau tikrai serveryje darbų su pakvietimu ar be nereikia, nes jų yra užtektinai. Ir taip miesteliai visokių daiktų, darbų, objektų, namų prikišti tad manau naujų darbų bazėms vietos nebūtų, bet dėkui kad daliniesi savo idėjomis.m Aciu galim rakint tema buciau dekingas o ideju visalaika Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Kreighton. 0 Parašė Lapkritis 21, 2016 Manau, jog šių darbų serveryje nereikia, beto šiukšliavežių darbas jau yra serveryje, tik jis kitaip vadinasi. Daugiau darbų tik apkrautų serverį, nereikalingomis sistemomis, nes jų žinoma, kad reikėtų. Aš esu prieš, šiai idėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Lapkritis 21, 2016 Aciu galim rakint tema buciau dekingas o ideju visalaika Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose